Şimdi Ara

Lacoste almak nasıl bir hissiyattır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
14.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Ben burberry giyiyorum genellikle ve acikca soyleyebilirim ki parayi o sovalye amblemi icin veriyorum tisortteki

meslek ne yanlış anlamazsan

Ogrenci
  • abi bende anlamadım bu fiyatlar nedir geçen levi's e girdim bi mont beğendim 600 lira anasını satıyım sanki telefon alıyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Lacoste la ayni fiyatta olmasi sacmaliktan ote bir sey olmaz tekstilde calisiyorsun ama bu ikisinin farkini kavrayamamissan bosuna calisiyorsun demek ikisi de cok pahali ama lacoste cok cok daha kaliteli farkini da aciklayabilirim istersen

Hala kalite olarak fark yok diyenler var ya cahillik

merak ettim alıntılayarak cevaplar mısın

Hocam yukarda yazdim 1 tanesini 2.Olarak harmanlamayla alakali aciklama yapayim az once yuzustu gecmisim pamuk circir makinesiyle toplandigi zaman fabrikada harman makinesinde harmanlanir pamuk ne kadar harmanlanirsa maliyeti o kadar artar pazar mali yuzde 100 pamuklu urun 20 dakika harmanlaniyorsa harman makinesinde, lacoste gibi markalar saatlerce pamugu harmanlarlar safligini arttirmak icin , ozetle harman makinesinin mantigi pamugu pisten kirden tuyden tozdan arindirmaktir

• geçen yıl girdik bir mağazaya yeni sezon sanırım mont 1000 tl polo yaka tshirt 200 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben vermem şahsen ama parası olan veriyor işte
  • Çakmasını almıştım bir keresinde. Bir şey hissetmedim. En ufak bir sevinç kırıntısı dahil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3,14159265358979323846264 -- 19 Ocak 2013; 22:58:10 >
  • T-shirt lerde sol alttaki beyaz şeye 10 lira en fazla öne la öyle bari atlet saysınlar 100 tl ye.
  • quote:

quote:

quote:

Lacoste la ayni fiyatta olmasi sacmaliktan ote bir sey olmaz tekstilde calisiyorsun ama bu ikisinin farkini kavrayamamissan bosuna calisiyorsun demek ikisi de cok pahali ama lacoste cok cok daha kaliteli farkini da aciklayabilirim istersen

Hocam yukarda yazdim 1 tanesini 2.Olarak harmanlamayla alakali aciklama yapayim az once yuzustu gecmisim pamuk circir makinesiyle toplandigi zaman fabrikada harman makinesinde harmanlanir pamuk ne kadar harmanlanirsa maliyeti o kadar artar pazar mali yuzde 100 pamuklu urun 20 dakika harmanlaniyorsa harman makinesinde, lacoste gibi markalar saatlerce pamugu harmanlarlar safligini arttirmak icin , ozetle harman makinesinin mantigi pamugu pisten kirden tuyden tozdan arindirmaktir

öyle diyorsan öyledir.peki bunun kullanımda belirgin bir etkisi oluyor mu?tamam mesela sağlamlık olabilir,başka?

• bi tane lacoste kazağım var sadece gerçekten güzeldi 220 liraya almıştım geçen sene kalite olarak rodi,mavi,defacto vb. aldığım kazaklardan öyle bariz bi farkı yok ama o timsah logosunun gerçekten bi etkisi var özellikle kızlar üzerinde
  • Zaten onları alan da pahalı olduğu için alıyor ama sorsan kalitesi için alıyorum der. Sanki kumaş eksperi anasını satim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

öyle diyorsan öyledir.peki bunun kullanımda belirgin bir etkisi oluyor mu?tamam mesela sağlamlık olabilir,başka?

Olur tabi saglikta mesela markalar yuzde 100 pamuk yazsalar bile yuzde 20 si polyester falan oluyor genelde petrolden elde edilen sentetik lifler cilde cok zararlidir (direk temas halindeyse)
    Onun haricinde soyle dusun lacoste t-shirte 200 lira verdin bide 20 liraya t-shirt aldin her 6 ayda veya 1 senede 20 liralik t-shirtu degistiriyorsun cunku eskiyor rengi atiyor ama lacoste da tik yok uzun vadede maddi olarak lacoste daha karli cok guzel soz var bahsettigim durum hakkinda ucuz mal alacak kadar zengin degilim diye

Daha fazla ornekler verebilirim bu arada genis zamanim olunca

• kalite farkı var kardeşim, adam iyi bi şey yapıyorki o fiyatı biçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

quote:

Orijinalden alıntı: Sokak Serserisi

quote:

quote:

çatur cutur parayı bastırıp alıyosun çok güzel bir hissiyat hiç olmazsa herkes giyemiyor elitliğimiz belli oluyor

Sokak serserileri pazardan 10 liraya alıp giyiyor, ayırt bile edemiyorsun bunun nesi elitlik

neyin kafasındasın arkadaşım sen nike göremi yorum yapıyosun tanıyıp etmeden

Ne atarlanıyon la sanki bi şey dedik adama bak

Yettı canıma tak ettı artık her gırdıgım konuda serserı mualemesı goruyoruz tovbe tovbe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çatur cutur parayı bastırıp alıyosun çok güzel bir hissiyat hiç olmazsa herkes giyemiyor elitliğimiz belli oluyor

Sokak serserileri pazardan 10 liraya alıp giyiyor, ayırt bile edemiyorsun bunun nesi elitlik

neyin kafasındasın arkadaşım sen nike göremi yorum yapıyosun tanıyıp etmeden

Ne atarlanıyon la sanki bi şey dedik adama bak

Yettı canıma tak ettı artık her gırdıgım konuda serserı mualemesı goruyoruz tovbe tovbe

Sen de haklısın kardeş k.bakma

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olur tabi saglikta mesela markalar yuzde 100 pamuk yazsalar bile yuzde 20 si polyester falan oluyor genelde petrolden elde edilen sentetik lifler cilde cok zararlidir (direk temas halindeyse)
    Onun haricinde soyle dusun lacoste t-shirte 200 lira verdin bide 20 liraya t-shirt aldin her 6 ayda veya 1 senede 20 liralik t-shirtu degistiriyorsun cunku eskiyor rengi atiyor ama lacoste da tik yok uzun vadede maddi olarak lacoste daha karli cok guzel soz var bahsettigim durum hakkinda ucuz mal alacak kadar zengin degilim diye

Daha fazla ornekler verebilirim bu arada genis zamanim olunca

hocam ben sizi anlamadım. uygulanan işlemler bir kaliteyi arttırmak için demişsiniz bir pamugun mukavemetini arttırmak için demişsiniz bir saflıgını arttırmak için demişsiniz.
    ayrıyetten giyilen her renkli kumaş zararlıdır ne olursa olsun.

• seviyorum ondan alıyorum
  • çok daha iyi tasarımları olan markalar var. şu us polo zaten tasarım faciası.
  • 5 liradan fazla tshirte vermem 4.90 3.90 hepsi
  • quote:

seni öyle kandırmışlar tabi... amerikan pamuğuymuş v.s. çindeki fason üretimi sen öyle san
    hadi diyelim özel iplik özel boya... peki maliyeti ne biri 20 lirayken diğer 40 lira mı hayır tabi ki
    herhalde pahalı olmasını böyle izahat edecekler... ama merak etme orjinal bandrol logosu yurt dışından gelen bir çok markalı ürünlerin
    merdiven altı atölyelerde fason üretildiğine birebir şahit oldum...
    gelmiş birde burda çok bilmişlik taslıyor yok pamuğu şöyleymiş v.s. sağlığa zararlıymış polyester olursa...
    boyalardaki kimyasallar ne olacak peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:. -- 20 Ocak 2013; 1:31:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

hocam ben sizi anlamadım. uygulanan işlemler bir kaliteyi arttırmak için demişsiniz bir pamugun mukavemetini arttırmak için demişsiniz bir saflıgını arttırmak için demişsiniz.
    ayrıyetten giyilen her renkli kumaş zararlıdır ne olursa olsun.

Aynen... o boyalarda neler var... bazen herşeyimi boyasız pamuklu üründen yapasın geliyor kıyafetimden nevresimime kadar...
    Pamuğu - dikimi v.s. özel olsa bile (ki çoğu değil çünkü fason üretim) maliyeti 1-2 birim artar.
    Toptan üretimdeki maliyetlerdeki değişimler tekile düştüğü zaman önemsenmeyecek rakamlar olur genelde önemlidir.
    Lacostela polonun çokda farkı yok... polo şu anda hak ettiği fiyatı alıyor ama lacoste hak ettiği fiyatı almıyor
    ha pazarda satılmasa 500 lirayada satsın basic t-shirtü (aynı yukarıda arkadaş örnek vermiş ünlülerin mağazasına girdim diye)
    o ürünler el yapımı mı hayır... markasını çoğumuzun bile bilmediği pazarda orda burda bulunmayan markalar
    zenginlerde gösteriş ve gücünü belli etmek için alıyorlar... Ama kim ne derse desin lacosteun öyle çakmaları varki uzman olmanız gerekir
    mardinde bir tanıdığım var her sene yeni koleksiyonlara binlerce dolar verir orjinalini alır söker aynı konsüktriksiyonda üretimini yaptırır diker ve 25-30 liradan satar.
    lacoste o fiyatı hak edecek bir elitlik ve marjinallik taşımıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.