Şimdi Ara

Lacoste almak nasıl bir hissiyattır ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
14.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalite ile ilgili yukaridaki arkadas guzel aciklamis fakat heekesce malum merdiven alti atolyelerinde uretilip etiketi basip 200lira cekiyorlar.

Madem kaliteli urun giymek istiyorsun, bir poloya 200 kagit verebiliyorsun terzilerde ozel kumaslarla kendi olcune gore diktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorsunuzdur, ABD'de giyim genelde ucuzdur. 600$ lık giyim ürünlerini 200$'a, 200 küsur $'lık Tommy Hilfiger montları 40-50$ civarına bulmanız gayet olağandır. Buna uymayan istisna markalardan biri Lacoste'tur. Lacoste ABD'de bile pahalıya satılıyor ve outlet'lere, seri sonu ürünler satan mağazalara falan da neredeyse hiç düşmüyor.
  • ne alıcam lan fakir zengin markasını
  • Tommy Polo vs markalar Türkiye'de pahalıdır. Mesela Tommy ABD'de 3-5$'a satılan tshirtleri burada 80 lira. Polo da öyle... Sallamazlar orda... Ama Lacoste burada da pahalıdır ABD'de de... Orda bile zenginler alabiliyor sadece. Fiyatları uçuk yani yine...
  • 1 tane lacoste t shirtum var onuda ben almadim hediye gelmisti.6 yildir hala giyiyorum rengi bile atmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekleGeliyorum -- 20 Ocak 2013; 4:35:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

1 tane lacoste t shirtum var onuda ben almadim hediye gelmisti.6 yildir hala giyiyorum rengi bile atmadi.

Oooo bınbası olmussun hec demıyon 6 yıldır kokmustur o tshırt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lacoste, fred perry, burberry, diesel vb. Markalar giyiyorum. Hic icim sizlamiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Lacoste almak nasıl bir hissiyattır ?

YAV HE HE
  • Saçmalık işte.
  • Var oyle insanlar kendilerine pahalı seyleri almak hoby edinmiş aslında bu kapitalizime de giriyor. Ama insanlar acımasız israftır bu.
    Ki buna para verenler var ki bu bu fiyata, kendi is yerimden biliyorum ben..

• Tüketim çılgını toplum yetişiyor.
    Sırf çevresine caka satmak için yüksek fiyatlarda giyim/kozmetik/teknolojik ürün satın alıyorsunuz.
    Siz t-shirt / mont / kazak /sweat falan almıyosunuz bu fiyatlara etiketli kazık alıyosunuz aslında.

Bu kadar pahalı şeyleri aldıktan sonra cepte para kalmayınca 'E bu dövlet bize bahmi, cebimizde paramız kalmii, fakirlikten öliiiz, vergiler çok yüksek' demesini biliyosunuz..

Aslında siz bunu istiyosunuz, halinizden memnunsunuz baksanıza.. 200-300TL bi kazağa vermeme aga ben kimse kusura bakmasın yemişim logosunu/armasını/havasını...

Dışarıda milyonlarca açta/soğukta yaşayan 1 yıldır aynı kıyafeti kullanan insanlar varken ben asla gidipte parayı bi kazağa/monta savuramam.. Elimden geldiğince yardım ediyorum çevredeki ihtiyaç sahiplerine ki bi kazak/mont/bot/kot alınca gönül rahatlığı ile giyebileyim diye.

Tyler diyor ya işte:

Burada yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum. Bu potansiyeli görüyorum ve hepsi heba oluyor. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruz.

Aslında bunu da boş yere yazdım şimdi dünyadan-yaşamdan bi haber birisi çıkar ters bi yorum atar.

• şaka mı bu konu çakmasını alınca fark olmuyor demişler. 2. yıkamadan sonra hissiyatı görürüm

lacoste kalite olarak çok üst düzeydir. ha, diğer markalar 5'e üretip 40'a satıyorsa, lacosta 15'e üretip 140'a satar. nedeni bellidir, sürümden kazanma ihtiyacı hissetmez, kalite satar. çok satmak da bir yerde markanın ayağa düşmesidir. her zaman ekonomik fiyatla daha çok satmak iyi olacak diye bir şey yok, adamlar marka değerini yukarıda tutuyorlar bir şekilde. gidip başka yerlerden aldığım kıyaafetler 1 senede saçmalıyorken lacoste yıllarca sapasağlam kalıyorsa o fiyatı hakediyordur. bir zahmet de siz giymeyin o zaman

•  Lacoste almak nasıl bir hissiyattır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Tommy Polo vs markalar Türkiye'de pahalıdır. Mesela Tommy ABD'de 3-5$'a satılan tshirtleri burada 80 lira. Polo da öyle... Sallamazlar orda... Ama Lacoste burada da pahalıdır ABD'de de... Orda bile zenginler alabiliyor sadece. Fiyatları uçuk yani yine...

abd'deki çakma tommylerden bahsediyorsun herhalde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Lacoste, fred perry, burberry, diesel vb. Markalar giyiyorum. Hic icim sizlamiyo

Fred perry i nereden aliyorsun?sanirim ankara panorada bir magaza acildi gecen yil.daha gitme firsatim olmadi maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: unkerr

quote:

Tommy Polo vs markalar Türkiye'de pahalıdır. Mesela Tommy ABD'de 3-5$'a satılan tshirtleri burada 80 lira. Polo da öyle... Sallamazlar orda... Ama Lacoste burada da pahalıdır ABD'de de... Orda bile zenginler alabiliyor sadece. Fiyatları uçuk yani yine...

abd'deki çakma tommylerden bahsediyorsun herhalde :D

ABD'de Tommy'nin 5th avenue'daki poloları 20$ civarı
  • quote:

Hocam.yok oyle 3 5 dolara t-shirt outlet magazasina gittik american T tommy t-shirtler 25 dolar ki en uygunu buydu fakat polo yaka t-shirtler de 30-40-50 dolar arasi yani urun cesidi ne kadar degisirse fiyatlar o kadar az degisiyor.bakma sen o 50 dolarlik polo yaka bayagi sekil bi seydi ondan pahali yoksa 50 dolara cok guzel ceketler yok degil

• bi gun .. cok gecmis bir gun evlenmeden once bir kız arkadasin yanına izmire gittim.
    sahilde geziyordukki benim , ozaman saclar uzun , saclarim darma duman oldu.
    bir ust gecit var izmirde merdivensiz ahsap bir kopru gibi bisi. onun ayagının oralarda birkac magaza var. pasaj tarzi bir yer.
    iclerinde bir adette lacoste var. hay olmaz olaydi. dedim surdan bir sapka alayim.
    la bir sapka olsun 20tl olsun 50tl. 89tl ye sapka aldik. belki normal ama ben alsıık degilim kayseriliyim. ben sonra acisini kızdan cıkarttım :)

evlendim esimle bir bogaz turu yapalım dedik. sapka hala kafamda. allahın sopasi yok. capkınlıkta aldıgını esinin yanında giyersen bu olur. kafamdan bir uctu denizin dibine. oyle uzuldumki anısı var anlatamadımda esime kaldım mal gibi.

aaah ahh. yaram derin dostlar
  • shop.lacoste.com.tr
    Online Polo, Giyim, Ayakkabı ve Aksesuar Modelleri
    http://shop.lacoste.com.tr/Product.aspx/Erkek-Giyim-Ceket__Mont-Lacoste_erkek_mont/19222731

alana hayırlı kazıklar.
  • Dün %25 indirim başlamış, gittim 954 TL'ye mont aldım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.