Şimdi Ara

Lacoste almak nasıl bir hissiyattır ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
14.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • millet lacoste'u savunmuş babasının malı sanki.. kalite farkıymış sokarım kalitesine ben 300 liraya bi tshirt alacağıma 10 tane alır çeşit çeşit giyerim. siz burda markayı savunun sahibide keriz malı diye bir güzel yiyordur zaten paraları
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Lacoste, fred perry, burberry, diesel vb. Markalar giyiyorum. Hic icim sizlamiyo

Fred perry i nereden aliyorsun?sanirim ankara panorada bir magaza acildi gecen yil.daha gitme firsatim olmadi maalesef.

ankarada yaşamıyorum. istanbulda istinye park, akbatı vb. yerlerden alıyorum.
  • İnanın şu montu beleş verseniz giymem
    shop.lacoste.com.tr
    Online Polo, Giyim, Ayakkabı ve Aksesuar Modelleri
    http://shop.lacoste.com.tr/Product.aspx/Erkek-Giyim-Ceket__Mont-LACOSTE_MONT/19123861

• abi onlar öle değil işte
    1-)en başta dokumalık ipliğin türü farklı ; pazardan aldığımız giysiyle o giysi aynı değil maliyeti kurtaramaz ya da defoludur...
    2-)boyama türü olarak boyadan boyaya fark vardır....(kolay solmaz,kullandığın asitlere göre çekmezlik testleri ve esneme miktarı ayarlnır)
    3-) senin aldığın her giyside reklam+marka kullanımı+ vergi gibi şeyler var eyvallah lacoste bunlarda baya pahalı...

not: tekstilin içindeyim çalıştım biliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Lacoste almak nasıl bir hissiyattır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Lacoste almak nasıl bir hissiyattır ?

+1 gelmişler yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinhoTR

İnanın şu montu beleş verseniz giymem
    http://shop.lacoste.com.tr/Product.aspx/Erkek-Giyim-Ceket__Mont-LACOSTE_MONT/19123861

belediye montu gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Swntzky

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Lacoste, fred perry, burberry, diesel vb. Markalar giyiyorum. Hic icim sizlamiyo

Fred perry i nereden aliyorsun?sanirim ankara panorada bir magaza acildi gecen yil.daha gitme firsatim olmadi maalesef.

Kentpark Shoes Center magazasinda bulabilirsin.

Oradaki ayakkabilari gordum de cok az cesit vardi ya

Shoes center da çok fazla ayakkabı modeli yok fred perry nin.Sweatshirt modelleri var ama onlarda az sayıda.

Shoes center dan ayakkabı alacaksan alberto guardiani den şaşma...

• Bi ara koyu yeşil polo yaka t-shirt almaya niyetlendim eski sezonmuş kaldı öyle, çıkarsa hala alamyı düşünüyorum gözüm kaldı
  • keriz.avi hala kalitesinden pahalı diyenler var e tabi biri kazık yiyecek ki bu çark dönecek
  • Lacoste ne beee ? 2. sınıf şekilsiz biçimsiz bir marka ... Dün bundan telefonla 2 tane sipariş verdik kuzenimle

• quote:

Orijinalden alıntı: .:.

Tekstilde çalışıyorum az çok çoğunun maliyetini biliyorum...
    Normalde marka olarak satılan ürünler maliyetin 5 katına satılır...
    ki genelde de çok marjinal olmayıp piyasada bilinen markalar öyledir.
    lacoste o kastettiğim marjinal markalar arasında olmamasına rağmen
    polo ile aynı fiyatlarda olması gerekirken en az %50 daha pahalı

siz ne düşünüyorsunuz ?

merhaba bende düşünce mi söyleyeyim,

dayanıklılığını test etmedim

AMA

Dokununca bir ürünün hissiyatı ÇOK ÖNEMLİ

us polo KESİNLİKLE lacoste'un verdiği soft kaliteli dokunuşu veremiyor, NET

ama lacoste'un ÇORABINDAN, keten gömleğine, pantalonuna kadar hepsi KALİTELİ dokunuş, hissiyatı müşteriye hissettiyor.

// fiyat konusuna gelirsek us polo'yu zaten dokunuş kalitesi/fiyat olarak hiç beğenmedim.

lacoste çok güzel ama ederinin üstünde işlem görüyor.

az önce taksim lacoste'taydım araplar 4-5 polo birden alıyor, karısı bu gözlük kaça dedi 700 lira dedi hoop onuda aldılar.

10 çift çorap aldılar, tanesi 16 liradan. çorabı kimse görmez onuda pazardan alayım demiyorlar

araplar kaliteyi biliyor us polo'da bir arap yoktu hepsi türk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 16 Ağustos 2015; 19:16:08 >

• Hayatta giymem. Hele burberry'den 1000 liraya tişört alıcam elin kızı 20 liralık tişört giyen çocuğa bakacak çok pis moralim bozulur. yanlış anlaşılmasın bende 20 liralık tişört giyiyorum.
  • Armani giyiyorum, Lacoste da neymiş.
  • Gayet güzel hissettiriyor. Onu alan adam o kıyafeti taşıması gerekiyor. 60 dolara givenchy tişört aldım 1200 lirayada calvin klein mont aldım. Geçen sene de 700 liraya tommy hilfigerden mont almıştım. Bunları taşıyamıyıcaksanız zaten almayın. 175 den uzun boyunuz olucak 65-80 kg arası kilonuz olucak öyle giyiceksiniz. Ayrıca herkes sizin gibi evden okula okuldan eve takılmıyor. Ortamlara giriyor, ortamlarda dikkat çekmek istiyor. Size aptalca gelebilir ama bana göre mesela sizler aptalsınız.

Elit bi mekana gidicem ve Ahmetin arka bahçede top oynarken giydiği 10 tl lik lcw tişörtü mü giyicem?? Ben genelde evde yatarken giyiyorum onları :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Stalker Batman -- 20 Temmuz 2017; 14:13:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para markaya veriliyor bariz bir şekilde. Tamam diğerlerinden daha kaliteli olabilir ancak fiyatını belirleyen kalitesi değil. Pahalılık kaliteyi daha iyi hissettirir, tüketici psikolojisi.

Lacoste bugünden itibaren tüm ürünlerini daha normal fiyatlardan satmaya başlasa yarın lacoste çok bozdu demeye başlar tüketici. Bu yüzden pahalı olmak zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtsydn -- 20 Temmuz 2017; 14:21:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok polo kalitesindeyimiş yok para vermek mallıkmış.

Para verdiğiniz kadar hizmet görürsünüz bu ülkede.

Polo tshirt alırsın 30 liraya , 3 kere yıkanınca perti çıkar.

300 liraya 1 tane lacoste alır 2 sezon giyer bunun rengi gitti diye iade edersiniz. Hediye paketinde yenisini verirler.

300 lira verip 1 tshirt alcağıma 10 tane polo alırım mevzusu değildir olay.

Olay tamamen statü ve üretici firmanın size göstermiş olduğu değerdir. Maalesef bu değerin size gösterilebilmesi için para vermeniz gerekir.

Mundar diyenler de rahat olsunlar, markanın hedef kitlesi siz değilsiniz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanatairum

yok polo kalitesindeyimiş yok para vermek mallıkmış.

Para verdiğiniz kadar hizmet görürsünüz bu ülkede.

Polo tshirt alırsın 30 liraya , 3 kere yıkanınca perti çıkar.

300 liraya 1 tane lacoste alır 2 sezon giyer bunun rengi gitti diye iade edersiniz. Hediye paketinde yenisini verirler.

300 lira verip 1 tshirt alcağıma 10 tane polo alırım mevzusu değildir olay.

Olay tamamen statü ve üretici firmanın size göstermiş olduğu değerdir. Maalesef bu değerin size gösterilebilmesi için para vermeniz gerekir.

Mundar diyenler de rahat olsunlar, markanın hedef kitlesi siz değilsiniz zaten.

amerikada bir lacoste 50 dolar yani onlara göre 50 lira

burada kur farkından doalyı 250-300 lira fiyat çıkıyor karşımıza

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.