Şimdi Ara

Lacoste almak nasıl bir hissiyattır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
14.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekstilde çalışıyorum az çok çoğunun maliyetini biliyorum...
    Normalde marka olarak satılan ürünler maliyetin 5 katına satılır...
    ki genelde de çok marjinal olmayıp piyasada bilinen markalar öyledir.
    lacoste o kastettiğim marjinal markalar arasında olmamasına rağmen
    polo ile aynı fiyatlarda olması gerekirken en az %50 daha pahalı
    Mağazalarının önünden geçerken hep düşünürüm ne amaçla alıyorlar diye
    marka diyecek bir çoğunuz... Ama başka markalarda var normal fiyattan satılan ve kaliteli
    misal şu linkdeki 9.sayfadaki basic beyaz t-shirte bakın... indirimde 80 lira sadece timsah logosu var diye
    bir sonraki sayfada çok basit trikolar 300 liradan fazla
    resmen, yeni çıkan gömlek reklamındaki gibi kazık severmisiniz muhabbeti
    ki az çok hatırlıyorum 15-20 sene önce lacoste giyerdik bu kadar fahiş değildi
    shop.lacoste.com.tr
    Online Polo, Giyim, Ayakkabı ve Aksesuar Modelleri
    http://shop.lacoste.com.tr/Products.aspx/F/Erkek/0/A/Giyim/1

siz ne düşünüyorsunuz ?

• ilk önce böyle arka tarafında bir acı hissediyorsun sonra yavaş yavaş beyine doğru acı yayılıyo sonra ıkınıyosun ıkınıyosun
  •  Lacoste almak nasıl bir hissiyattır ?
  • Değil almak önlerinden geçmek bile içimi sızlatıyo . Geçen girdim bir gömlek 250 lira fiyatta yanlışlık mı var yok basit bir t shirt 170 lira ayakkabıları saymıorum bile . Fazla abartılı iş adamı olsam o parayı veremem içim sızlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polodan şaşmam, kalite olarak bir fark yok, tommy, diesel ve lacoste'dan hemde ucuz
  • benim arkadaşımın babasının tekstil atölyeleri var. fason imalat yapıyor. diesel marka tişörtler dikiyorlar, çakma falan da değil. zaten türkiyede üretiliyor kumaşlar, dikimini arkadaşların atölyede dikiliyor. sonra da yurtdışına, amerikaya gönderiyolar. orda sadece etiket basıp gönderiyolar.

arkadaşın dolabı diesel tişört dolu, o kadar var ki hepsini bi arada gören " çakma lan bunlar " diye ön yargılı davranır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

benim arkadaşımın babasının tekstil atölyeleri var. fason imalat yapıyor. diesel marka tişörtler dikiyorlar, çakma falan da değil. zaten türkiyede üretiliyor kumaşlar, dikimini arkadaşların atölyede dikiliyor. sonra da yurtdışına, amerikaya gönderiyolar. orda sadece etiket basıp gönderiyolar.

arkadaşın dolabı diesel tişört dolu, o kadar var ki hepsini bi arada gören " çakma lan bunlar " diye ön yargılı davranır..

aynen kardeşim, ben satın alma ve fason takipe bakıyorum... polo nevresimlere yazın çok terimi sümüğümü sildim
    ama yaptırdığım barkodlarında 59 euro yazıyordu bizim satış fiyatımız 12-13 euroydu
    basic t-shirt beyaz kaç para olabilir ki maliyeti...

birde yukarıdaki ciğerci arkadaşa yazdığım gibi 50-60 liraya 70-80 liraya polo aldıktan sonra yanına çakması gelse veya çakma deseler pek koymaz
    sonuçda kaliteli ürünün fiyatı belli... (kendin gidip yaptıramayacağına göre marka alacaksın)
    Ama 200-300 lira bir lakosa vereceğim adam 10 liraya pazardan alıp yanımda gezecek :)
    o kadar para veriyorsam 400-500 veririm özel mağazalardan alırım onun da ne olduğunu bilen anlar zaten

bu arada türk malı olsa yine iyi... lacostelerin çoğu made in china artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:. -- 19 Ocak 2013; 21:38:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çatur cutur parayı bastırıp alıyosun çok güzel bir hissiyat hiç olmazsa herkes giyemiyor elitliğimiz belli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 19 Ocak 2013; 22:17:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokak Serserisi

çatur cutur parayı bastırıp alıyosun çok güzel bir hissiyat hiç olmazsa herkes giyemiyor elitliğimiz belli oluyor

Sokak serserileri pazardan 10 liraya alıp giyiyor, ayırt bile edemiyorsun bunun nesi elitlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

quote:

çatur cutur parayı bastırıp alıyosun çok güzel bir hissiyat hiç olmazsa herkes giyemiyor elitliğimiz belli oluyor

Sokak serserileri pazardan 10 liraya alıp giyiyor, ayırt bile edemiyorsun bunun nesi elitlik

neyin kafasındasın arkadaşım sen nike göremi yorum yapıyosun tanıyıp etmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 19 Ocak 2013; 22:33:53 >
  • Lacoste la ayni fiyatta olmasi sacmaliktan ote bir sey olmaz tekstilde calisiyorsun ama bu ikisinin farkini kavrayamamissan bosuna calisiyorsun demek ikisi de cok pahali ama lacoste cok cok daha kaliteli farkini da aciklayabilirim istersen

Hala kalite olarak fark yok diyenler var ya cahillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciragipdayi -- 19 Ocak 2013; 22:34:57 >
  • sen lacoste demişsin de artık o bile pahalı gelmiyo alamıyorum ama pahalı gelmiyo geçenlerde istinye parka gittim defalarca giderim ama şu artistlerin girdiği mağazalara girdim tişörtlere falan bakıyorum etiketi aramamaya özen gösteriyorum çünkü yanımda benle dolaşan çalışan var yanlışlıkla fiyatı gördüm 300 400 e tişört varya güzelmiş diyip bi tur atıp mağazadan uzaklaştım daha girmeyi düşünmüyorum
  • bir aile dostumuz textil işinde. adam kendisi anlatıyo işte tişörtün maliyeti 3 lira tutuyor diye başka bir firma ile anlaşamamışlar. 2 liraya anlaştıkları firma ile üretim yapıyolar ve o tişörtler 25-30 liradan satılıyor. lacoste gibi ürünlerde bir de yurtdışı pay filan var bu rakamlar bayağı bi katlanıyo ama maliyet hep aynı düzeylerde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Lacoste la ayni fiyatta olmasi sacmaliktan ote bir sey olmaz tekstilde calisiyorsun ama bu ikisinin farkini kavrayamamissan bosuna calisiyorsun demek ikisi de cok pahali ama lacoste cok cok daha kaliteli farkini da aciklayabilirim istersen

Açıklar mısnız?
  • Şuna 671 TL veren keriz varmıdır acaba
    Tek bu değil bi yakalı 300 TL.Aman abi.Bi monta bide ayakkabıya en fazla 300 veririm.
    Tshirt,yakalı,hırka.Çöpe gidecek paramız yok.
    shop.lacoste.com.tr
    Online Polo, Giyim, Ayakkabı ve Aksesuar Modelleri
    http://shop.lacoste.com.tr/Product.aspx/Erkek-Giyim-Ceket__Mont-Lacoste_erkek_mont/19222651

• Ben burberry giyiyorum genellikle ve acikca soyleyebilirim ki parayi o sovalye amblemi icin veriyorum tisortteki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

quote:

Lacoste la ayni fiyatta olmasi sacmaliktan ote bir sey olmaz tekstilde calisiyorsun ama bu ikisinin farkini kavrayamamissan bosuna calisiyorsun demek ikisi de cok pahali ama lacoste cok cok daha kaliteli farkini da aciklayabilirim istersen

Açıklar mısnız?

Sadece tek ornek verecegim genis zamanda ayrintili olarak yazarim

Lacoste 1. Kalite amerikan pamugu kullanirken Polo 3.kalite en iyi ihtimal 2.kalite hindistan pamugu kullaniyor her yuzde 100 pamuklu urun ayni degildir pamugun yetistigi cografya onemlidir nasil harmanlandigi ne kadar sure harmanlandigi onemlidir buna bagli olarak ipligin mukavemeti artar yani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Ben burberry giyiyorum genellikle ve acikca soyleyebilirim ki parayi o sovalye amblemi icin veriyorum tisortteki

meslek ne yanlış anlamazsan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

quote:

neyin kafasındasın arkadaşım sen nike göremi yorum yapıyosun tanıyıp etmeden

Ne atarlanıyon la sanki bi şey dedik adama bak

• quote:

merak ettim alıntılayarak cevaplar mısın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.