Şimdi Ara

Lacoste almak nasıl bir hissiyattır ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
14.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

http://shop.lacoste.com.tr/Product.aspx/Erkek-Giyim-Ceket__Mont-Lacoste_erkek_mont/19222731

alana hayırlı kazıklar.

o kazık dediğin mont deri bi kere öğrende konuş. Millete parayı senmi veriyorsun. Gereksiz bi konu olmaya başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

http://shop.lacoste.com.tr/Product.aspx/Erkek-Giyim-Ceket__Mont-Lacoste_erkek_mont/19222731

alana hayırlı kazıklar.

o kazık dediğin mont deri bi kere öğrende konuş. Millete parayı senmi veriyorsun. Gereksiz bi konu olmaya başladı..

Adam almış

deri mont dediğin kaliteli 400-500 çok rahat bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 20 Ocak 2013; 10:56:41 >

• quote:

quote:

quote:

alana hayırlı kazıklar.

Adam almış

adi uyduruk imitasyon şeylerle karıştırma deri işindeyiz kalitesini anladıktan sonra konuş + lacoste.

• quote:

quote:

quote:

quote:

alana hayırlı kazıklar.

Adam almış

adi uyduruk imitasyon şeylerle karıştırma deri işindeyiz kalitesini anladıktan sonra konuş + lacoste.

Adam derici.Ben fikrimi beyan ettim burda beğenmiyorsan beğenmiyorum de.Açıklamana gerek yok

Yinede diyorum o para verilmez ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 20 Ocak 2013; 11:04:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

alana hayırlı kazıklar.

Adam almış

Adam derici.Ben fikrimi beyan ettim burda beğenmiyorsan beğenmiyorum de.Açıklamana gerek yok

tmm sen git 300 e deri al. ayarda versace deri mont 3000$ min. Fikrini beyan etmişsin ama daha çok ben alamıyorum diye kötüleme yada o ne alınırmı gibi sözler sarf ediyorsun sanane millet ne alıyorsa alır senin için kazanmıyorya parasını. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 20 Ocak 2013; 11:08:38 >

• bırak tekstilciymiş, basit işçisin işte, lacoste polodan 10 kat kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

alana hayırlı kazıklar.

Adam almış

tmm sen git 300 e deri al. ayarda versace deri mont 3000$ min. Fikrini beyan etmişsin ama daha çok ben alamıyorum diye kötüleme yada o ne alınırmı gibi sözler sarf ediyorsun sanane millet ne alıyorsa alır senin için kazanmıyorya parasını. bu tür mesajla konuyu sorudan saptırıyorsunuz.

Ben ktü veya iyi demişmiyi iyi oku.2. ise ben almam o fiyata manasında söyledim.Sİteyen alsın.Almayınmı dedim.

ayrıca bir daha okudum.Mont dememişim adam mont demişsin diyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 20 Ocak 2013; 11:10:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

ilk önce böyle arka tarafında bir acı hissediyorsun sonra yavaş yavaş beyine doğru acı yayılıyo sonra ıkınıyosun ıkınıyosun

Çok almış muhaha.gif

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Lacoste, fred perry, burberry, diesel vb. Markalar giyiyorum. Hic icim sizlamiyo

Fred perry i nereden aliyorsun?sanirim ankara panorada bir magaza acildi gecen yil.daha gitme firsatim olmadi maalesef.

Kentpark Shoes Center magazasinda bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Lacoste la ayni fiyatta olmasi sacmaliktan ote bir sey olmaz tekstilde calisiyorsun ama bu ikisinin farkini kavrayamamissan bosuna calisiyorsun demek ikisi de cok pahali ama lacoste cok cok daha kaliteli farkini da aciklayabilirim istersen

Hala kalite olarak fark yok diyenler var ya cahillik

kardeşim bu işlerle uğraşıyor. Kumaş Türkiye de üretiliyor. Dikim ve atölye işleri kalıp kesim Türkiye de yapılıyor.. Nereden biliyorum çünkü kardeşim fason takipçisi ve bu işleri yaptıran takip eden hangi atölyeye hangi malı diktireceğine karar veren kardeşim. Kumaşın nereden alınacağını karar veren yine kardeşim.

Bir çok markaya mal yapıyor.. Müşterileri arasında ünlü markalarda mevcut. Bu mallar hazırlandıktan sonra yutr dışına çıkıp orada etiketlendirilip tekrar Türkiye ye sokuluyorlar.

Ben tişört değilde takım elbiseden örnek vereyim. 800 ~ 1200 arası satılan bazı marka takım elbiselerin üretimini kardeşim yapıyor. Bu takıl elbiselerin kumaşının kesiminden tut dikimine kadar her işi ona ait. 1 takım elbiseyi ortalama 40 tl ye imal ediyor. verirken 85 tl ye veriyor magaza 800 tl etiket basıp satıyor.

Kısacası kalite falan filan hikaye.. Kardeşim 25 tl ye mal edip 45 tl ye verdiği takım elbiseyide bir ara mahalle satıcısı 180 220 tl arasında satıyor..

aralarındaki kalite farkını gözle görmene filan imkan yok.. Kullanılan kumaş biraz farklı ama öyle 800 tl ile 220 tl arasındaki farkı yansıtacak kadar değil..

zaten yukarıda verdiğim örnek üretim ve üretici satış fiyatı farklarında ne kadar az kalite farkı olduğunu anlayabilirsin ama işte marka olan satıcı oraya 800 1200 tl gibi etiket basınca bizim sazan halkımız "çok kaliteli bu öyle deme yehoooo" tarzında satın alıyor

Edit : aslında parayı malın kalitesine değilde büyük markanın kira eleman reklam vs. gibi büyük marka olmayı gerektiren masraflarının ürününü etiketine yansımasına ödüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 20 Ocak 2013; 11:47:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Swntzky

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Lacoste, fred perry, burberry, diesel vb. Markalar giyiyorum. Hic icim sizlamiyo

Fred perry i nereden aliyorsun?sanirim ankara panorada bir magaza acildi gecen yil.daha gitme firsatim olmadi maalesef.

Kentpark Shoes Center magazasinda bulabilirsin.

Oradaki ayakkabilari gordum de cok az cesit vardi ya

• BU HER SEKTÖRDE BÖYLEDİR..
    Bİ TANIDIĞIMIZ HOTİÇE AYAKKABI ÜRETİYORDU.. ETİKETLERİ HOTİÇ GÖNDERİLORDU..YANİ ÜRETEN ETİKETLERİDE BASIYOR .. KENDİSİNİN HOTİÇE SATIŞ FİYATI 45 TL İKEN BASILAN ETİKETLER 229 TL İDİ.. GÖZÜMLE GÖRDÜĞÜM BU HADİSE BU..
    AMA BAKILYORUM MAĞAZALARA 10 TANE ÇALIŞAN VAR.. NERDEYSE 5 YAKKABIYA BİR ÇALIŞAN DÜŞÜYOR
    ADAM MECBUREN BÖYLE SATIYOR.. SİSTEM BÖYLE..
  • lacoste u bilmemde polo` nun gelis fiyati ve satisini gorseniz anlarsiniz şişirme fiyat nasil oluyor. Basic t-shirt gelis 18,20 satis 54,90 di bu sezon bize gelenlerde firma bundan bile nasil kar ediyor siz dusunun

• poloyla aynı kalite mi
  • t-shirt pantolon mont vb. kesinlikle almam, bir t-shirt ne kadar kaliteli olursa olsun 300 lirayı hak etmiyor.
    Yıllardır sadece ayakkabılarını giyerim ama onlarda artık inanılmaz derecede kalitesizleşti, en son 1 hafta önce bi ayakkabı aldım, ayakkabı NB aynısı nerdeyse ve tasarım olarak biraz daha güzel, zaten bi NB sever olarak gayet hoşuma gitti ve kaliteli olduğu eline alınca belli oluyor, ayrıca mağaza çalışanının söylediğine göre NB Lacoste'a satılmış. Kesinlikle bu kez uzun süre giyebilcem bu ayakkabıyı :D
  • Siz hangi devirde yasıyorsunuz bilemem ama ben yurtdışında yasıyorum ve bu yılbaşında 6 Diesel kot aldım yaklaşık 700TL

Tek t-shirt gömlek icin burda yine 20-30 TL bulabilirsiniz.

Sandığınız kadar pahalı degil.

Yurtdışında ortalama geliri olan bu ürünleri rahatlıkla satın alabilir. Alım gücü de ürünlerin TR fiyatına göre fiyatları daha düşük. Ama gümrük ve vergi nedeniyle zaten kur degeri düşük TL ve TR'deki maaşlar nedeniyle bu ürünleri sık sık ancak üst düzey maaş alanlar satın alabiliyor.

Ben sadece Lacoste ayakkabı kullandım ve enson direk Lacoste'tan Berber 6 modelini satın aldım. Gayet memnunum ve fiyatı sadece 100Tl~ idi...

Ama TR'ye gelip bu fiyatları ödemem. Yahu Mavi gömlek almıştım 120TL yıkadıktan sonra soldu. Bir de Collezzione diye bir mağaza vardı çok ucuz kot ve gömlek aldım on numara diyebilirim.

Diesel ve Replay devam. Arada sırada Levi's. Aktif icin Nike ve Adidas. Başka da giymiyorum...

• Bi Ralph Lauren değil
  • montları hiç beğenmedim zengin ve zevksiz kişiler için ideal..
  • almam alanda karışmam ama millet bide kılıf uydurmaya çalışıyor param var seklim olsun diye alıyorum demek çok mu zor bı halt yiyorsunuz madem kendinizi kandırmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yil once bi gomlek aldim 200 tl ye giydim eskittim bi gun isten geldim yorgundum direk ustumu cikarmadan kanepede uyuya kalmisim gomlekle biraz deli yatarim uyandigimda bi baktim gomlek dugme baglantilarinin ordan yirtilmis. benim hatam ama goturdum lacoste magazasini gomlek yirtildi diye kasadaki bayana gosterdim kiz bana bir tek bile soru sormadi ne fis sordu ne de nasil yirtildi diye soru sordu! baska bir. magaza gitsen bin tane soru sorulur kullanim hatasi beyfendi diye yuksek bir sesle sizi kapi disi edilir. neyse kasadaki kiz hic soru sormadan peki efendim deyip iletisim bilgilerimi sistemden kontrol etti bir hafta icerisinde haber vercez dedi. gittim bir hafta sonra telefonla aradilar magazaya davet ettiler gittim gomlegimin yenisini hediye paketi halinde bana verdiler. iste bu kalitedir. marka degildir marka ile kaliteyi birbirinden ayirin. kalite farkli bir degerdir. 2 sezon onceki modeli sezondan kalkmis gomlegi bana getirtip ozur dileyerek hediye paketinde veriyorsalar ben o gomlege 200 lira veririm. herkesin kalite anlayisi farklidir. niye bu kadar para veriyorsun diye elestirimezsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.