Bildirim
LAGUNA 1 MARŞ SORUNU
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Akü yeni mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Eskişehir026
1997 Otomatik lagunamın marşı ısınınca basmıyor basmıyor derken çevirmiyor 20 dakika sonra birşey yokmuş gibi çalışıyor geçen hafta otomatiğini değiştirdim yapmaz artık derken bu pazar tekrarladı başka bir problem varmıdır acaba yardım lütfen hasta ediyor bu arızası arabayı stop etmeye korkar oldum
hocam eğer 2.0 motorsa kmde kaç kuruş yakıyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Eskişehir026
1997 Otomatik lagunamın marşı ısınınca basmıyor basmıyor derken çevirmiyor 20 dakika sonra birşey yokmuş gibi çalışıyor geçen hafta otomatiğini değiştirdim yapmaz artık derken bu pazar tekrarladı başka bir problem varmıdır acaba yardım lütfen hasta ediyor bu arızası arabayı stop etmeye korkar oldum
sadece marş otomatiği değil kömürü ile beraber içindeki sarmalı değiştirmek lazım. tahmini 150 tl maliyeti var. aynısı benimde başıma gelmişti. -
Aracın marşının basmamasının birçok nedeni olabilir. Herşeyiniz sağlam olsa bile akünüz marş motorunuz marş dinamonuz vb. belkide araç anahrarı okumuyordur immobilizer hatası olabilir. Daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz--->>> http://bilgibahcem.blogspot.com.tr/2015/01/arabamn-mars-basmyor-arabalarn-mars.html
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- renault taliant euro ncap
- renault scenic 2001 otomatik vites yorumları
- megane 4 esp kapatma
- clio paket sıralaması
- megane 2 teyp kodu
- yeni renault 5
- megan 4 sıfır fiyatı
- renault kadjar en dolu modeli hangisi
- renault megane e-tech türkiye fiyatı
- clio evolution 1.0 tce x-tronic 90 hp özellikleri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X