Şimdi Ara

LAGUNA 1 MARŞ SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1997 Otomatik lagunamın marşı ısınınca basmıyor basmıyor derken çevirmiyor 20 dakika sonra birşey yokmuş gibi çalışıyor geçen hafta otomatiğini değiştirdim yapmaz artık derken bu pazar tekrarladı başka bir problem varmıdır acaba yardım lütfen hasta ediyor bu arızası arabayı stop etmeye korkar oldum

• Akü yeni mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskişehir026

1997 Otomatik lagunamın marşı ısınınca basmıyor basmıyor derken çevirmiyor 20 dakika sonra birşey yokmuş gibi çalışıyor geçen hafta otomatiğini değiştirdim yapmaz artık derken bu pazar tekrarladı başka bir problem varmıdır acaba yardım lütfen hasta ediyor bu arızası arabayı stop etmeye korkar oldum

hocam eğer 2.0 motorsa kmde kaç kuruş yakıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskişehir026

1997 Otomatik lagunamın marşı ısınınca basmıyor basmıyor derken çevirmiyor 20 dakika sonra birşey yokmuş gibi çalışıyor geçen hafta otomatiğini değiştirdim yapmaz artık derken bu pazar tekrarladı başka bir problem varmıdır acaba yardım lütfen hasta ediyor bu arızası arabayı stop etmeye korkar oldum

sadece marş otomatiği değil kömürü ile beraber içindeki sarmalı değiştirmek lazım. tahmini 150 tl maliyeti var. aynısı benimde başıma gelmişti.
  • Aracın marşının basmamasının birçok nedeni olabilir. Herşeyiniz sağlam olsa bile akünüz marş motorunuz marş dinamonuz vb. belkide araç anahrarı okumuyordur immobilizer hatası olabilir. Daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz--->>> http://bilgibahcem.blogspot.com.tr/2015/01/arabamn-mars-basmyor-arabalarn-mars.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 2 enjektör sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.