Şimdi Ara

Laguna 2 1.6 Priviliege ile Laguna 1 2.0 Rxt takas etmelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar 132.000 km de 2004 model priviliege plus laguna 2 sahibiyim. aracım yaklaşık 1,5 aydır satılık ve 23.000 tl den 21.500 tl ye inmeme rağmen pek arayan soran bile yok.. bugün 2002 model 105.000 km de laguna 1 rxt den üste 3.500tl vererek takas teklifi geldi. araca baktım full servis bakımlı ve gerçekten temiz bir araç. sizce takas etmelimiyim sahibindende 19.000-20.000 tl civarı fiyatlar istenmiş 2002 model rxt ler için ben takasla alıp 17.000 civarına satarsam işime gelecek. sormak istediğim bu paralara çok beklemeden satabilirmiyim acaba aracı?

• 1.6 yı satmakta zorlandı iseniz 2.0 ı daha zor satarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen58

1.6 yı satmakta zorlandı iseniz 2.0 ı daha zor satarsınız

açıkçası başta bende sizin gibi düşündüm ancak diğer araç benimkine göre daha temiz gibi. ikisindede brc lpg kiti var araçların. sadece kafamı kurcalayan diğer aracın piyasasın 19-20 bin lira civarında ben bu aracı takasla alıp 18 yazıp 17 ye versem benim aracımdan hızlı gidermi..sonuçta lpg ile yakıtı uygun vergiside yaşı sebebiyle uygun piyasası orta derecede hareketli olan bir araç laguna 1 2.0 rxt'ler. volvo motorlu olan versiyon bahsettiğim. d
  • biraz risk almış olursunuz.
  • 11 yasinda arac 2.0 olsa nolcak 3.0 olsa nolcak 3 kurus vergisi var zaten. Yani alici bunu dusunmemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence takası yapın Aldığınız aracı piyasasında satın.

Not: Düşük fiyat şüphe uyandırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 26 Şubat 2013; 21:35:32 >
  • Yorumlar icin saolun arkadaslar laguna 1 piyasasinin laguna 2 piyasasina gore daha hareketli olmasi kafami kurcaliyor bakalim yarin nihai kararimi veririm umarim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.2
    8 yıl önce açıldı
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence mantıksız bir hareket olmaz...

Yalnız fiyatını çok da fazla düşürmeyin aracın,gelecek sorular,arayanların kulp araması gibi sorunlarla karşılaşırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.