Şimdi Ara

laguna 2 far yardı mı ve bilimum sorular:)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar laguna 2 privilege 2.0 bva aldım 1 hafta oldu üzerinde orjinal xenon far var kelvini düşük olduğu için sarı yanıyor ve yolu aydınlatmıyor.ben yeni bir xenon kiti mi almalıyım?yoksa xenon ampul mu almalıyım? xenon kit alırsam laguna 2 nin ampul tipi h1 mi h7 mi? uzun farlarıda xenon yapmak istiyorum onlarn tipi nedir?
    1 depo lpg(60litre) kac km yol yapması lazım?
    25 litreyle 300 km yol yapması iyi mi?
    biraz amatorce oldu sorular ama bilmemek ayıp degil diyip avutuyuyorum kendimi:) şimdiden cok tesekkur ederim

bi de kartın bir tanesi 3 dügmeli digeri 2 dügmeli.aralarındaki fark nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recordset -- 20 Ocak 2009; 21:32:15 >

• sadece ampulleri degıstırmen yeterli

uzunlar için ise ayrı bir kit alman lazım

yedek olan kartta 2 dügme vardır
  • uzunlar h1 mi h7 mi peki?
  • yanlış mesaj
    edit.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 21 Ocak 2009; 20:08:39 >
  • uzunlarınızın h1 olduğunu hatırlıyorum. ama en güzeli kitapçıktan bakmanız.
    fakat uzun bölümüne xenon kit takarak uzunları xenon yapamazsınız. xenon kitler ani olarak yanıp sönemez selektör yapmaya uygun değildir.

Şu an aracınızdaki takılı ampuller olabilicek en kuvvetli ampuller.
    Kelvin değeri düşük olduğu için sarı yanıyor yolu aydınlatmıyor demişiniz fakat Kelvin değeri yükseklikçe aydınlatma dahada düşer.
    Eğer aracınızın ampullerinde bir sorun yoksa şu anda olabilicek en iyi aydınlatmalardan birine sahipsiniz demektir. Memnun olmamanız mümkün değil.
  • ARACI SAT,
    LAGUNA III 1,5 DCI AL
  • abicim ögrenciyim laguna 2 ye yetti param :) ilerde cokk param olunca laguna 3 1.5 dci privilege alcam:)
    quote:

Orjinalden alıntı: ctrl_alt_del

ARACI SAT,
    LAGUNA III 1,5 DCI AL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.