Şimdi Ara

Laguna 2 privilage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forma yeni kayıt oldum. 2006 makyajlı kasa laguna privilage almak niyetindeyim. Araç hakkında fikir vermwk isteyen olursa çok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında bu konuda forumda çık fazla bilgi var. Tekrar tekrar tamamını yazdırmayın, zaten kimse de yazmaz. İyice araştırın, buna rağmen soracağınız özel sorular olursa buraya yazın. Ben iki bilgi vereyim: 1.6 olanını almayın, performans vasat. Ve de 120 km hızda, 5. viteste devri çok yüksek olduğundan çok kafa şişiriyor. İkincisi, makyajlı kasanın göğsü yanlardan kalkıyor zamanla, bu kronik bir sorun. Araç bakarken buna dikkat edin.

• Oncelikle ilgilendiginiz icin cok tessekkur ederim. 27000 liraya 2006 model 170 binde birisyle anlastim gercekten performansi o kadar kotu mu 1.6 motorlarin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter...

Oncelikle ilgilendiginiz icin cok tessekkur ederim. 27000 liraya 2006 model 170 binde birisyle anlastim gercekten performansi o kadar kotu mu 1.6 motorlarin

Hocam 115 beygir gücünde bir motoru var normal bir kullanıcıysanız size yeterli gelir.Ayrica araç full ise cidden konforlu ve tasarımı hoş bir arabadir.

• Fiyat konusunda ne dusunuyorsun?

• Performans beklentisi yüksek değilse alınabilir. Ama yazdığım gibi 120 km'de 4000 devre yakın çeviriyor ve cidden çok bağırıyor.

• Aslinda tam anlamam icin mukayese yapabilicegin bir arac varmi bildigimiz araclardan performansi ayni diyebilicegin bir arac

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.6 RXT?
    19 yıl önce açıldı
    Opel Corsa 1.4 16V Gls
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.