Şimdi Ara

laguna da 4. kez ayni sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gunaydin arkadaslar bende 1997 model laguna var N7Q motor aracimin 4.kez sol aksin sanzimana baglanan yerindeki sekmanlar yerinden cikiyor her defasinda yolda birakiyor bunun sebebi nedir neden olabilir bilgisi olanlar yazarsa sevinirim tam olarak sol aks'in sanzimana giren bolumunde icinde olan bir parca var sanziman tarafi disli lastik kismi ise aks girdigi yer o parcanin lastik tarafinda iki tane sekmen var be bunlar yerinden cikiyor sorun bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Segman kanalları deforme olmuş olabilir.
    Bu nedenle segmanlar kolay çıkıyordur.
    Tamiri mümkündür.
  • Peki tamiri icin ne islem yapilacak sanziman mi inmesi gerekiyor

• Aks genelde servislerde direkt değişime gidilen bir parçadır.Tamir olayına da ters bir yapıdadır.

Aracınız Volvo motorlu 140 hp olan,kanımca en makbul Laguna'dır.Şanzumanluk bir durum yok gibi ancak senkromeç vb. bazı değişimler isteyebilir.

Siz daha önce 3 defa yaşamışsınız bu sorunu hem de aynı yerden?Neden hep aynı yer bunu sordunuz mu kendinize?Dolayısı ile yaptırdığınız yer neresi ise bu suali esas oraya sormalınısınız.

Tahmin ediyorum daha önce götürdüğünüz yer ya da yerler taşlama,dolsurma vb. ile değişim yapmadan en basiti körük değişimi ile iş bitirdiler ucuza,bu benim görüşüm.

Mafsal ve körük ve kapatma pulu vb. birleştirici component ile hallolur diye tahmin ediyorum.Ancak görmeden birşey denemez;komple değişime de hazırlıklı olun.

Daha önce götürdüğünüz yere de götürmeyin aracınızı.

• Cevap için tesekkur ederim fakat sorun aks degil aksin takildigi o yuva var solda oranin icinde 1 segman ve 1 tane de pul var onlar yerinden cikiyor

• Daha once yaptirdigim yerler segman ve pul degisimi yapti 3. Kez yapinca ayni hatayi neden yapiyor diye dusunduk ve aksdaki 3 bilyali kisimin takildigi bardaga benzer bir parca var onun diğer tarafi disli onun segman takilan yerinde capaklar varmis onlari temizletip tekrar taktik yerine ortalama 6000 km daha yol yaptim ayni sorun tekrarladi simdi cozum ariyoruz segman yuvalarina bakildi sorun yok orada dedi usta baska nereden olabilir anlamis degiliz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.