Arkadaşlar elinde Laguna 2 benzinli yada faz 2 dizel gösterge paneli olan var mı?Arızalı olabilir sadece içindeki kare ekran lazım bana.. |
LAGUNA II GRUBU *** Gelin; Konuşalım, Tartışalım, Paylaşalım *** (1205. sayfa)
-
-
-
araç teyp görseli varmı bide model yazarmısınız. bende bunu düşünüyordum ama bizim aracın girişi farklıymış bu tarz soketler olmuyor.
-
Klima bir süre sonra devreden çıkıyor.
Eğer AC düğmesine basarsam tekrar açarsam yine devreye girmiyor.
Benzinlikte durdum benzin aldım bindim diyelim yine çalışmıyor. -
Selamün aleyküm arkadaşlar. Bugün klimayı açayım dedim. 3 4 aydan beri açmamıştım. AC lambası yanıyor ama kompresör devreye girmiyor. Klima fanı da çalışmıyor. NE yapsam düzeltemedim. Acaba klima sigortası vs bozuk olabilirmi? Bilgisi olan varsa yardım edebilirseniz çok sevinirim.
-
Aynısı benim araçta da var. Çok uzun bir sanayi macerasından sonra klima bobini arızalı çıktı. Bayramdan sonra parca isteyeceğiz değişimi yapılacak.
-
Acaba klima çalışması dış sıcaklık göstergesi ile ilgisi var mıdır? Çünkü sıcaklık sensörü hatalı -15 derece ile -6 arası gidip geliyor? Klimanın aktif olması için bu sensör değeri etkili midir?
-
Çünkü şu anda klima aktif olmuyor ve dış sıcaklık eksi derecelerde görünüyor. -
Elbette etkili, -16 derecede klima kullanır mısınız? araç bu dış sensör, orta dikiz aynasındaki iç sensör ve orta camın dibindeki güneş sensöründen bilgi alarak çalışır. Bu 3 sensör sorunsuz çalışmalıdır.
-
S. A arkadaşlar kafama takılan bir şey var. Aracım Renault laguna 2 2003 model privilege paket.
Sorum şu şekilde youtube da vs başka inceleme sitelerinde dikkatimi çekti devir saati 7000 devir ( sahibinden deki ilanlara da baktım hep aynı 7000 devir)
Benim aracımda gösterge 5000 devir.
Bilgisi olan var mı acaba.
Şimdiden teşekkürler -
Araç dizel mi
-
Arkadaşlar radyatör fanı hep dönüyor, kilma panelinin fişlerini sökünce duruyor. Sanırım hep klimayı açık algılıyor. Klimada soğutmuyor, önceden bazen soğuk üflüyordu şimdi hiç soğuk üflemiyor. Başına gelen oldu mu? Hangi parça yapar bunu -
Tespit doğru klima açık sanıyor. AC ışığı yanıyor mu fan dönerken? Veya hiç sönmüyor mu?
-
Klima kapalıyken off modunda bile fan dönüyor. Motor sıcak soğuk fark etmiyor. Anlamadım gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IKaptan -- 18 Mayıs 2022; 18:17:54 > -
Hocam klima ünitesine bi elektronikci bakmasi lazim. Yanlis emir gidiyor fana.
-
Başka bir panel denemiştim bir ara ondada aynı sorunu yaptı acaba o da mı bozuktu. Yaz geldi bakalım nabıcaz -
Hocam devre tamamlanmazsa fan devreye girmez. Oto elektrikçi bu işi çözer. Klima da soğutmuyor demişsiniz bobine ve pleyte bakılması lazım. Bu ikisinden biri devreye girmezse klima soğutmaz. Yani fana sürekli akım giderken bu ikisine hiç gitmiyor demektir. Yine şüpheli organ klima paneli.
-
Hocam bobin ve pleyt nedir gidince onlarıda söylerim. Elktronikçi anlar mı bu klima panelinden? -
Acaba ernazdaki orjinal clip cihazı bu sorunu bulur muquote:
Orijinalden alıntı: IKaptan
Hocam bobin ve pleyt nedir gidince onlarıda söylerim. Elktronikçi anlar mı bu klima panelinden? -
Hayır benzinli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X