Şimdi Ara

LAGUNA RXT ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BU BİR AY İÇİNDE ARABA ALACAĞIZ ÖNCE GOLF DÜŞÜNĞYORDUM AMA SU AN 2001 LAGUNA RXT 140 BEYGİR ARAC HEM FİYAT HEMDE KONFOR BAKIMINDAN DAHA ÜST SEGMENT DE AMA AKLIMA TAKILAN TEK SEY ARABANIN FİYATINDAKİ BELİRSİZLİK 12 BİN İLE 22 YTL ARASINDA. NEDİR BU ARABANIN GERCEK FİYATI VE DİYELİMKİ TEMİZİNİ ALDIM 2001 60000 KM GALERİ NE KADAR SAYAR 18 E ALIP GALERİYE 13 E VERMEKTEN KORKUYORUM BİLGİSİ OLAN ARKADASLAR BU FİYAT KONUSUNDA YARDIMCI OLURSA COK SEVİNİRİM EN FAZLA NE KADAR VERİLİR BU ARACA TESEKKUREDER SAYGILAR SUNARIM

• valla dostum 7-8 ay önce bende araba bakarken lagunaya karar vermiştim ama sonra vazgeçtim araştırınca yedek parça fiyatları pahalı gelmişti.
    fiyatlrda dediğin gibi 12-13 bile var satarken zorlanacağın kesin ama araba gercekten çok güzel. ben cesaret edemedim almaya.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9051412/tm.htm
    ben burayı okumanı tavsiye ederim ben burayı iyice okuyup karar vermiştim.
  • arkadaslar fiyat max ne kadar verilir bilenlerden yardım bekliyorum
  • araca göre değişir verilecek fiyat. 20-21 isteyenler de var ancak bana göre bu fiyatlar 2000-2001 laguna için biraz uçuk. eğer eksper temiz, sorunsuz bir araba olduğuna kanaat getirdiyse vereceğiniz 17-18 bin liranın kat kat karşılığını alır; temiz bir lagunayı uzun süreler keyifle kullanırsınız. bu paranın çok üzerinde bir kalitenin tadını çıkarırsınız. ancak çok ucuza kapattım diye bakımsız bir araç tercih ederseniz adam etmekle uğraşır; yine aynı fiyata getirirsiniz.

en son ağır bakımın ne zaman yapıldığını da servis kayıtlarından öğrenmekte fayda var (triger set dahil ağır bakımı yaklaşık 700-800 tutuyor, fren disk ve balataların çifti yanlış hatırlamıyorsam işçilik dahil servis ücreti 300-400 arasında. pazarlık ederken fiyat düşürmek için bahane olur).

ayrıca eğer 2000- 2001 laguna 60-70 binde deniliyorsa eski sahibini mutlaka iyice araştırın, servis kayıtlarının dökümünü kontrol edin; emin olmadan bu kilometreye inanmayın. çünkü D sınıfı, 7 yaşında bir aracın bu kadar az kilometre yapması çok nadir.

son olarak da alacak iseniz rxt 2.0 140 hp'lik modeli tavsiye ederim. hayırlısı olsun...

• bilginize tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.