Şimdi Ara

LAIR (PS3 Exclusive)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

L ▪ A ▪ I ▪ R

Bitmek bilmez savaşlardan ve doğal felaketler tarafında mahvedilmiş bir dünyada, bir barış çağrısı, ihanet ve yalancılığın katliamına dönüşür. Hava ve yeryüzü saldırıları için eğitilmiş, ve ağızından alev püskürtebilen, pençeleyebilen ve binlerce düşmanı paramparça eden, doymak bilmez bir Ejderhanın binici olan bir savaşçısı olarak oynuyoruz, oyuncular, bir medeniyeti kurtarmak için, limitsiz sayıdaki orduları yenmeliler. Oyuncu ve yaratık, birlikte, nesillerinin tükenmesinin kıyısında, dünyanın kaderini değiştirmeye kalkışacaklar.

31 Temmuz'da çıkacak olan Lair, Factor 5 tarafından hazırlanıyor. Factor 5 ismini hiç duymadım demeyin. Çünkü kendileri uzun zamandır oyun piyasasında olan bir firma. 1993'ten bu yana birçok oyuna imza atmışlar. Ancak kendilerini Star Wars: Rogue Squadron'dan daha iyi tanıyabilirsiniz. Yıldız Savaşları'nda bir uzay gemisini kontrol etmek ve ortalık yere dalmak pek kolay iş değildi.

Ayrıca Factor 5, PSN' den indirilebilir bir demo olacağını belirtti. Şu an demonun ne zaman gelip gelmeyeceği belli değil. Belki son versiyon piyasaya çıkmadan önce belki de sonra, ama demonun çok uzakta olmayacağını da umuyoruz.

LAIR  (PS3 Exclusive)

LAIR  (PS3 Exclusive)

LAIR  (PS3 Exclusive)

E3 2007 Trailer

Battle At Sea Gameplay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 6 Eylül 2007; 1:04:02 >

• para verip alıcağım ilk oyunum olacak sanırım
  • Benim hala kuşkularım var ya, özellikle bu alev topları konusunda çok kötü geliyordu gözüme..

Umarım 14 ağustos günü bana güzel bir cevap verir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

Benim hala kuşkularım var ya, özellikle bu alev topları konusunda çok kötü geliyordu gözüme..

katılıyorum sana sırf alev topları değil çevrede kötü ... ejderhanın kendisi hoş olmuşta ama ya diğer şeyler. bakalım çıksın bir hele , şöyle inene boyuna posuna reviewlar çıksın bakarız.
  • Başlığı bu şekilde yazmanız, ileride aramalarda bulunamamasına neden olur
    Nitekim herkes LAIR diye arar..Bulamayıncada yeni başlık açar.Bir dipnot olsun
  • başlık karizma olmuş, ama belki parantezin içine küçük harflerle lair yazsan belki arama sonucu olarak yardımı dokunur

bu oyun bence başarı ötesi bi başarı yakalamayacak, çok güzel değişik ve fantastik bi oyun, draw distance ile geniş alanlar ile ps3 e yakışır bir oyun ama bir başyapıt lacağını düşünmüyorum.. haa alıp oynayacam o başka
  • Oyun neticede PS3 ün gücünden doğru dürüst yararlanan belkide oyun olarak çıkacak..... açıkcaSI ps3 ün gücünü daha yüksek oranlarda kullanacak bir oyun nasıl olacak şimdiden merak ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ### PS2 Gran Turismo 4 ###
    18 yıl önce açıldı
    Kutulu Xbox One Oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerich

quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

Benim hala kuşkularım var ya, özellikle bu alev topları konusunda çok kötü geliyordu gözüme..

katılıyorum sana sırf alev topları değil çevrede kötü ... ejderhanın kendisi hoş olmuşta ama ya diğer şeyler. bakalım çıksın bir hele , şöyle inene boyuna posuna reviewlar çıksın bakarız.

Evet özellikle ejdarha yere inince kötü gözüküyor.

Hd video izlemedim ama umarım iyi çıkar. İyice incelemeleri okumadan almıcam.

• Bu tarz oyunları nedense sevemiyorum ama oynayanların yorumlarına göre alabilirim belki ilerde...

• Lair'ın 1.92 Uptade'inden sonraki kontrolleri.

Kaynak: gameplanets.blogspot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 6 Eylül 2007; 1:04:51 >

• oldukca güzellll olcak sixaxiss ayrıca sixaxis ten şüphesi olanalara warhawkı şiddetle tavsiye ederimmm sus payı alsınlar die
  • Lair hakkında baya bilgi almanızı sağlayacak bir Review...

LAIR  (PS3 Exclusive)

53MB

LAIR  (PS3 Exclusive)

162MB

• güzel bir oyun..
  • 1.92 Güncellemesinden sonra kontroller daha oturmuşl diyorlar. ancak yinede Factor5 ek olarak bir yama çıkartması lazım.

Oyuncuların en yakındıkları şey 'Hedef Bulma Sistemi' kötüymüş. İlk başlarda çok birim olmadığı için kitlenebiliyormuşuz, ancak daha sonradan kalabalık olunda işler çok karışıyormuş.

Oyunu keşke biraz daha geç çıkarsaydılarda. Şu sorunları halletseydiler...
  • abi gerçekten mükemmel bi oyun oldu bence bu ya aldım gelsede oynasam şöleee ninja gaiden den sonra iii olucak sıkıntılar bastı bana nınjalıktan
  • Ninjadan banada gına geldi kes biç parçala yeter daa... bu oyun güzelleşmişe benziyo o zaman belki ilerde lair alınabilir.
  • Gamespot'da, oyunun 4.5 aldığını görünce hayli şaşırdım.Gamespot artık oyunlara yuvarlak not veriyor galiba.Eskiden oyunun sağ tarafında yazan notuna tıklayınca detaylı puan sayfası çıkardı
    grafik
    sound
    value
    gibisinden.Artık bunu ya kaldırdılar ya da ben göremiyorum.
  • birkaç ay önce yeğenim göstermişti

demek geliyo oda x box sa dönmüştü ama zorla ps3 mi alacağız

süperbir şeye benziyo...
  • arkadaslar forumdan bu oyunu alan varmı?

bende almak istiyorum.....oynayan varmı?
  • Aldım oynadım bayıldım ayıltın beni ayrıca forumda topic var orada herşeyi anlattım bi bak istersen dostum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.