Şimdi Ara

Lamborghini Gallardo mu? Porsche 911 Carrera 4S mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Allaaaaaah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lamboyu yeniden düşünün derim

• Benim tercihim Porsche 911 Carrera 4S
  • 4S'te 3 parça değişen var. Kaput, ön sol çamurluk ve sağ arka çamurluk. 83 bin TL trameri var. Farda değişmiş, tüm işlemler yetkili serviste kayıt altında yapılmış. Galerici arkadaş büyük ihtimal önce ki sahibi aracı altından kaçırdı dedi. Açıkcası hatasızları 1 milyon TL üzerinde. Düşününce bu kayıt ve hasarlarla fiyat 740 iyi gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

4S'te 3 parça değişen var. Kaput, ön sol çamurluk ve sağ arka çamurluk. 83 bin TL trameri var. Farda değişmiş, tüm işlemler yetkili serviste kayıt altında yapılmış. Galerici arkadaş büyük ihtimal önce ki sahibi aracı altından kaçırdı dedi. Açıkcası hatasızları 1 milyon TL üzerinde. Düşününce bu kayıt ve hasarlarla fiyat 740 iyi gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
    Çok iyi bir ekspertize göstermeniz lazım. Hikaye bana uydurma geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Çok iyi bir ekspertize göstermeniz lazım. Hikaye bana uydurma geldi.

Alıntıları Göster
    Net konuşmadı açıkcası. Öyle olduğunu düşünüyoruz dedi. Mekanik kısımda bir oynama yada değişme olmamış serviste ama alırken çok çok detaylı bir exper yaptıracağım zaten.
  • quote:

Net konuşmadı açıkcası. Öyle olduğunu düşünüyoruz dedi. Mekanik kısımda bir oynama yada değişme olmamış serviste ama alırken çok çok detaylı bir exper yaptıracağım zaten.

Alıntıları Göster
    6serisi düşünmez mısın hocam
    Cabrio yada coupe

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

6serisi düşünmez mısın hocam
    Cabrio yada coupe

Alıntıları Göster
    6 Serisi özellikle m6 çok hoşuma gidiyordu. Fakat alıp satmanın zor olduğu bir araç.
  • quote:

6 Serisi özellikle m6 çok hoşuma gidiyordu. Fakat alıp satmanın zor olduğu bir araç.

Alıntıları Göster
    0 bile alabilirsin yazılımla iyi sonuç veriyor porsche ve lambodan çabuk satılır bence hem günlük kullanıma da uygun

• Bence güzelce incelet 911 i al. Lambo nun yurt dışında çok videosunu izledim, kaymak gibi yolda bile dikkat istiyor. Yalnız ikisinde de en basitinden hızlıyken sert bir çukura girersen ciddi masraf çıkarabilir

• Hocam gidin bir gallardo kiralayın, şöyle 2 gün falan kullanın. Sonra araç size zorla 911 aldırtır zaten merak etmeyin.

911 sizi bir şekilde orta mesafe (50-100 km) gibi gidilecek yerlerde yormaz. Lambo için ise bunu diyebilir miyiz bilemiyorum. 2. günün şafağında siz söylersiniz. İkinci eliydi, bakımıydı vs. girmedim bile daha o konulara bakın.

Bir de hangi aracı alırsanız alın sağlam bir usta ve ekspere baktırın. Satıcının dediği çok da anlam ifade etmiyor ne yazık ki bizim piyasada. Hele ki sahibinden almıyorsanız.
  • Merhaba, Porsche Panemera Turbo S düşünür müsünüz, üzerinde Mansory Bodykit var. İlginizi çekerse detaylı görüşebiliriz.

Lamborghini Gallardo mu? Porsche 911 Carrera 4S mi?
  • Abaoooouw Gallardo'ya bak

Öpesim geldi ön tampon üst dudaktan

Yok mu şunun 20-30 yaşında 500.000 km devirmiş ucuz yollu bir seçeneği yaw
    50 bine bile Porsche alabiliyorsun eski meski ama Lamborghini yok...

Gallardo olsun çamurdan olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 24 Temmuz 2019; 17:42:50 >
  • Valla düşünme gallorda al.Hiç düşünme hatta.Ben müşteri olsam gallardo ile yemeğe gitmek isterdim bebekte bi iki tur atarım
  • Kimsede şu ikisini yazmamış
    1-O paraya 10 egea alır sıra sıra biner parçaları değiştiririm

2-la ikiside egeaya benziyor yav

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Hay cok yasa ben de tam onu diyecektim. Muhteremi konuya cagirsak mi acaba

• gallardo ilanında antep-şehitkamil'i görünce kapattım. uzak durun derim o gallardo'dan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.