Şimdi Ara

Laminasyon makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a arkdaşlar ben pcb kart basımı için laminasyon makinesi almak istiyorum acaba alırken nelere dikkat etmeliyim yada bu işlerde belli bir marka model varmıdır tecrübeli arkadaşların fikrini almak istiyorum ....

• arkdaşlar yok mu hiç aramızda bu makineden kullanan kimse ????
  • duhan_ D kullanıcısına yanıt
    En az a3 boy, içi metal dişli, 4 manderenli, 4 üde sıcak özellikli, dışı metal kasa olanlardan al. İçi plastik asla alma, en az 180 derece olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • plastik merdaneli olsa ne olur ki ?
    4 değil de 2 merdaneli olsa ne fark eder mesela bu ürün nasıl ??

http://www.hepsiburada.com/office-force-p-98-a3-laminasyon-makinesi-p-OFISOFL3AF
  • elektironık kartlara ütü yapmaktan bende bıktım :)
    bende dusunuyorum bir lamınasyon makınası almayı
    alip ve kullananlar baskı devre ıcın
    hangı marka ve aldıktan sonra ısı yükseltmek ıcın sanırım modlama yapıyorlar
    neler yaptığınız resımlı olarak paylasırsanır cok sevınırım
  • Metal olsun çünkü modifiye ettiğin zaman plastikler eriyor,
    250mic kalınlık olsun. Plaket geçmez yoksa
    4 merdane olsun; çünkü plaketi 30 defa geçireceğine 15defa geçirirsin
    Tekrardan ısrarla söylüyorum içi metal alın ömürlük olsun yoksa ısı yükseltmek isterseniz plastikler erir. İç ısıtması soba tipi rezistans olsun yani ufo sobalarınınki gibi yoksa diğer tipler dandik oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valala6

Metal olsun çünkü modifiye ettiğin zaman plastikler eriyor,
    250mic kalınlık olsun. Plaket geçmez yoksa
    4 merdane olsun; çünkü plaketi 30 defa geçireceğine 15defa geçirirsin
    Tekrardan ısrarla söylüyorum içi metal alın ömürlük olsun yoksa ısı yükseltmek isterseniz plastikler erir. İç ısıtması soba tipi rezistans olsun yani ufo sobalarınınki gibi yoksa diğer tipler dandik oluyor

iyi güzel anlatıyon da bu özellikte makine nerde var ki ???

meselaşu makine nasıl ?? http://www.hepsiburada.com/olympia-a230-a4-pvc-laminasyon-makinesi-4in1-set-p-OFISIKADM31139

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Espresso Makinesi tavsiyesi!!!
    16 yıl önce açıldı
    Fön Makinesi Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Polisaj Makinası Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana uygn bir makine linki verirmisiniz ??
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/sarff-330-m-a3-laminasyon-makinesi-15301011-p-OFISSARFF330M

usta bu makineler çok pahalı ben 150 -200 tl ara bişey düşünüyordum ?? :( :( :(
    ikinci el bakmanı tavsiye ederim. Bir yerde gözüme takılırsa uygun makina sana buradan haber veririm
  • ben açıkcası ütü ile laminasyonun çok farklı olduğunu düşünmüyorum.

1 haftaya kadar pozlama kutusu yapacağım elimde UV ışığa duyarlı film var çinden sipariş etmiştim.

pcb lerin negatifini asetat kağıdına alarak çok ince temiz işçilikler çıkıyor. deneme yanılma ile bir kaç kart sonrasında deneyimlerimi burada paylaşırım. bende ütüden bıktım tam çıkmaz kağıt ince yada kalın gelir unutursun yanar falan filan :D en iyisi bu filmler ile yapmak bence hem çok kaliteli işçilik çıkıyor hemde sonrasında soldermask olarak kullanarak onuda aradan çıkartabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu27

ben açıkcası ütü ile laminasyonun çok farklı olduğunu düşünmüyorum.

1 haftaya kadar pozlama kutusu yapacağım elimde UV ışığa duyarlı film var çinden sipariş etmiştim.

pcb lerin negatifini asetat kağıdına alarak çok ince temiz işçilikler çıkıyor. deneme yanılma ile bir kaç kart sonrasında deneyimlerimi burada paylaşırım. bende ütüden bıktım tam çıkmaz kağıt ince yada kalın gelir unutursun yanar falan filan :D en iyisi bu filmler ile yapmak bence hem çok kaliteli işçilik çıkıyor hemde sonrasında soldermask olarak kullanarak onuda aradan çıkartabiliyorsun

ütüyle laminasyon arasında dağlar kadar fark var !!
    ben yıllardır ütü ile kart basarım hem büyük zaman kaybı hemde emek8-9 dakika boyunca ütüyle bastıra bastıra ütü yapmak her babayiğidin harcı değil. ben bu işlerin ticaretini yapıyorum seri üretime geçmem lazım yeri geliyor büyük firmalar benden numune kart istiyor ama ütüyle basamıyorum aslında en iyisi 3 eksen cnc roter delme kazıma hepsini tek makine yapıyor ama imkan meselesi işte....

• quote:

ikinci el bakmanı tavsiye ederim. Bir yerde gözüme takılırsa uygun makina sana buradan haber veririm

bir arkadaş daha sizin gibi dedi 2. el bak dedi çok istedim öyle bir makine almayaı ama parasının gözü körolsun .. :( :(
  • sahibinden.com da bir tane buldum ilan numarası : 295107838
    bak orada 75 micren, 150 micren arası. yazıyor. sana 250 mic lazım
  • quote:

bak orada 75 micren, 150 micren arası. yazıyor. sana 250 mic lazım

Boşver usta şevkim kırıldı kalsın elimizde 3 kuruş para var zati ondan da olmayalım . belki ilerde 3 eksen cnc makine alırım ...
  •  Laminasyon makinesi

Laminasyon makinesi

Laminasyon makinesi

Laminasyon makinesi

Laminasyon makinesi

Yaklaşık 5 sene evvel kendim modifiye etmiştim. Bu aralar iş yoğunluğundan elektroniğe pek vakit ayıramıyorum. İşine yararsa iletişime geçebilirsin.

• laminasyon makinesiyle baskı almaktansa yazıcı modifiye edip baskı yapmak daha pratik bi yöntem ama modifiye yapmak biraz zor açıkcası , ben 2. el bir yazıcı alıp modifiye ederek direk plakete devreyi çizdirmeyi düşünüyorum hem laminasyon hemde ütü ile baskıdan daha güzel sonuçlar alınıyor , hiç değilse devre silik yada yollarda kayna olurmu gibi endişen olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.