Şimdi Ara

lan bağlantısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki pc yi cross kablo ile bağladım, oluşturdum vs. vs. herşey normal ,dosya alış verişi pingleme vs yapabiliyorum. ama bazı lan oyunları çalışmıyor , örneğin carom3d. ne ettimse görmüyor pc ler birbirini. okeynet oyununda görüyor ama iki el dönünce donma oluyor, güvenlik duvarını da kapattım xp nin ama yine sonuç aynı.

• Cross kabloya gerek yoktu ama yinede nasıl bir şema ile bağladığınızı yazarsanız daha iyi olur. Ayrıca oyunlar sistemde yüklü olmayan IPX/SPX/Netbios gibi bir protokol üzerinden çalışabilir.
  • netbeui ipx/spx yüklü her iki pc de.. 1.pc de adsl modem bağlı, iki pc network kartları ile bağlı birbirine ikinci pc de interneti kullanmıyorum kapalı. ip nolari elle girdim networkde 192,,,,01 ,ve 192,,,,02 olarak. dün uğraşırken birşey oldu ve ikinci pc bağlı olmadığı halde modemin ip nosunu kullanarak 1. pc deki oyuna girebildi. networkde alt ağgeçidine 1.pcnini ip no yazılınca.. sorun kısmen çözüldü şimdilik, ama alt ağ geçidine 1pcnin ip nosunu yazinca, ikinci pcde de internet açılmış oluyor ki bu benim istemediğim birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husok -- 7 Ocak 2010; 11:36:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.