Şimdi Ara

lancer vs jetta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleyküm arkadaşlar 2011 jetta ve 2013 lancer arasında kaldım maddi durum lancere daha yatkın ama lancer çok apaçi arabası gibi duruyor.

konforu nasildir?

sizin izleniminiz nedir lancer hakkında?

benzinli kullanirsam cok yakar mi?

siz benim yerimde olandaydınız hangisini alirdiniz? jetta

kullandim ama lancer iç döşemesi nasıl hiç mitsubishi kullanmadim

cok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lancer al
  • neden hocam kullandin mi

• 2.el kaygin varsa ve konfor istiyorsan (yol ruzgar sesi ve amortisor konforu) jetta al,
    uzun sure binerim ve sorunsuzluk istiyorum diyorsan lancer. malzeme kalitesi olarak (sert plastik vb) lancer kotu gelebilir ancak goruntu yaniltmasin uzun omurludur.
  • hocam işin garip yani lancer akrabadan alinacak yani mevzuya girsem ne is biraz ciddilesiyor ama dedigim gibi konfor filan cok aramıyorum arabalardanda cok anlamam ama arabadan anlamayan biri olarak biraz lancer biraz kalitwsiz duruyor tek kaygim bu

• hocam ben de jettayı daha iyi gördüm ama cidden çok fark var mı? çünkü maddi külfeti biraz fazla lancer ile arada uzun süre kullanırım2.el değer kaybı benim için önemli değil ama içine binince kendimi tofaşta hissetmeyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: mssc

hocam ben de jettayı daha iyi gördüm ama cidden çok fark var mı? çünkü maddi külfeti biraz fazla lancer ile arada uzun süre kullanırım2.el değer kaybı benim için önemli değil ama içine binince kendimi tofaşta hissetmeyeyim

Uzun süre kullanacaksan değer kaybın daha büyük olur. Jetta 20 yaşında bile kral muamelesi görür. Lancer, bisiklet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Civic vs Octavia
    7 yıl önce açıldı
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam ben de jettayı daha iyi gördüm ama cidden çok fark var mı? çünkü maddi külfeti biraz fazla lancer ile arada uzun süre kullanırım2.el değer kaybı benim için önemli değil ama içine binince kendimi tofaşta hissetmeyeyim

Aynen @beyinsis hocama katılıyorum. Ayrıca ikisinide binip sürdüğünüzde temel olarak Jetta’ da ki yekparelik ve konforu kalite konusunda ne kadar da başarılı olduğunu hissetirecektir.

Diğerine bindiğinizde de jetta lehine farkı daha net olarak hissedeceksiniz. Şimdiden alacağınız aracın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

• Hocam konudan bağımsız yukarıda isminde markanın adını anımsatan arkadaşın diğer yorumlarına göz gezdirirseniz tarafsız bir bakış açısı yakalamak adına size baya bi fayda sağlayacaktır. Yoksa körü körüne jetta önerisine gidiyorsunuz.

• raxacoricofallapatorian kullanıcısına yanıt
    Oyle deme gücenir Mousen ile bu arkadas forumun göz bebekleri
  • raxacoricofallapatorian kullanıcısına yanıt

hocam siz ne dersiniz lancer nasildir? kullandiginiz oldu mu? veya disarida nasil bir imaji var

• quote:

hocam siz ne dersiniz lancer nasildir? kullandiginiz oldu mu? veya disarida nasil bir imaji var

Hocam lancer hiç kullanmadım. Keza jetta da kullanmadım. Ama şu bir gerçek, jettanın 2. eli daha güçlü. Lancer daha şık. Jettanın tasarım dili sürekli tekrar ediyor o yüzden bana sıradan geliyor ama o da tabiki zevk meselesi. Konfor olarak fark çok olmayacaktır kanaatindeyim. Ama sorunsuzluk açısından da lancerın bir tık önde olacağını düşünüyorum. Olası bir sorun durumunda ise jetta daha üzmeden (tedarik ve fiyat açısından) halledilir diye düşünüyorum. Birebir kullanıcıdan fikir alıp değerlendirmenizi yapmanız lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.