Şimdi Ara

Land rover freelander 2.5 v6 nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 model tam otomatik LPGli. Çok temizi bulunduktan sonra sizce alınabilecek araba mı ve İzmir de parça sıkıntısı çeker miyiz?

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Moueson demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Çok tehlikeli sularda yüzüyorsun öyle diyeyim. 2001 model range rover hemide otomatik almak delilik!
    dostum mesajmi kasiyorsun oto genelde sivrilmeyemi calisiyorsun ben cozemedim senide devamli milletin sordugu markalar hakkinda bilincsiz yorum yapiyorsun deminde porsche hakkinda atip tutmussun sen ne saniyorsun bu markalari :)
    Yapay Zekanın Yanıtı

Land Rover Freelander 2.5 V6: Avantajları, Dezavantajları ve Sahip Olma Maliyeti

Land Rover Freelander 2.5 V6, 2001-2006 yılları arasında üretilmiş popüler bir orta boy SUV'dir. Araç, sağlam yapısı, arazi yetenekleri ve güçlü motoruyla bilinmektedir. Ancak, bazı potansiyel dezavantajları ve sahip olma maliyetlerini de göz önünde bulundurmalısınız.

Avantajları:

• Güçlü performans: 2.5 litre V6 motor, 177 beygir gücü ve 240 Nm tork sağlar.
    • Arazi yetenekleri: Freelander 2.5 V6, dört tekerlekten çekiş sistemi, yüksek yerden yükseklik ve harika arazi açılarıyla zorlu arazilerde etkileyici bir performans sergiler.
    • Rahat iç mekan: Geniş kabin, beş yolcu için bolca alan sunar ve rahat koltuklar uzun yolculuklar için uygundur.

Dezavantajları:

• Yüksek yakıt tüketimi: 2.5 litrelik V6 motor, özellikle şehir içi sürüşlerde oldukça fazla yakıt tüketebilir.
    • Potansiyel mekanik sorunlar: Bazı Freelander 2.5 V6 modelleri, başlık contası arızası, su pompası sorunları ve süspansiyon bileşenleri ile ilgili kronik sorunlar yaşayabilir.
    • Sınırlı bagaj alanı: Aracın orta boy olmasına rağmen, bagaj alanı diğer SUV'lere kıyasla sınırlıdır.

Sahip Olma Maliyeti:

Land Rover Freelander 2.5 V6'nın sahip olma maliyeti, aracın yaşına, kilometresine ve bakım geçmişine bağlı olarak değişir. Ancak genel olarak, aşağıdaki masrafları göz önünde bulundurmalısınız:

• Yakıt: Yüksek yakıt tüketimi, önemli bir sahip olma maliyetidir.
    • Sigorta: Aracın yüksek performansı, sigorta primlerini etkileyebilir.
    • Bakım: Düzenli bakım ve onarımlar, özellikle kronik sorunlara yatkın modeller için maliyetli olabilir.

Sonuç:

Land Rover Freelander 2.5 V6, arazi yetenekleri ve güçlü performansıyla öne çıkan popüler bir SUV'dir. Ancak potansiyel mekanik sorunlar ve yüksek yakıt tüketimi gibi dezavantajlarını da göz önünde bulundurmalısınız. Aracın sahip olma maliyeti, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olarak değişir. Bilgili bir karar vermek için iyice araştırma yapmanız ve farklı modellerin özelliklerini karşılaştırmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok tehlikeli sularda yüzüyorsun öyle diyeyim. 2001 model range rover hemide otomatik almak delilik!
  • quote:

Çok tehlikeli sularda yüzüyorsun öyle diyeyim. 2001 model range rover hemide otomatik almak delilik!
    dostum mesajmi kasiyorsun oto genelde sivrilmeyemi calisiyorsun ben cozemedim senide devamli milletin sordugu markalar hakkinda bilincsiz yorum yapiyorsun deminde porsche hakkinda atip tutmussun sen ne saniyorsun bu markalari :)
  • Araba değil bela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Alıntıları Göster
    Atıp tutmak ne demek ya . Siz bana yalancı mı diyorsunuz . Ayrıca yorum yapmam size neden batıyor ben sadece deneyimlerimi ve bilgilerimi paylaşıyorum . İnsanlara yol göstermeye çalışıyorum. Bilmem kaç model Porche , range Rover almakla işlerin bitmeyeceğini , pek çok masraf çıkaracağını anlatmak istiyorum.

• quote:

Atıp tutmak ne demek ya . Siz bana yalancı mı diyorsunuz . Ayrıca yorum yapmam size neden batıyor ben sadece deneyimlerimi ve bilgilerimi paylaşıyorum . İnsanlara yol göstermeye çalışıyorum. Bilmem kaç model Porche , range Rover almakla işlerin bitmeyeceğini , pek çok masraf çıkaracağını anlatmak istiyorum.

Alıntıları Göster
    Anladim 2006 model porsche hakkindaki kullanici deneyimlerini ve yasadigin sorunlari bizimle paylasirmisin ? daha sonrada cok temiz 2001 freelander deneyimlerini alalim biz de bilelim ne neymis .. Yalniz verdigin bilgiler google dan toplama bilgiler olmasin

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    tamam kardesim alkislarla ugurlayalim ozaman seni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onatba

Bu mesaj silindi.
    Bazen yorumları görünce acayip tırsıyorum

Subaru forester baktım baktığım 2 araçta pert çıkınca soğudum
    Biraz heybetli araç güçlü araç seviyorum 1 sene civarı bineceğim için altımda ki arabanın araba olduğunu hissetmek istiyorum. Şimdi de bu araca kafayı taktım ama sanırım vaz geçtim :)))
  • Bi tanıdığımda almıştı bu araçtan. Sattığı gün çok mutlu olmuştu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Alıntıları Göster
    Bu konuda haklı yanlız. Bu arabaları bedava verseler satarım masraf çıkarmasın diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.