BURADAN ŞUNU BELİRTMEK İSTERİMKİ; MEVCUT SIRALI SİSTEM LPG DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİNİN İÇERSİNDE KALİTESİ VE PERFORMANSIYLA İLK SIRADA LANDİ RENZO VARDIR.BUNU TÜM LPG MONTAJCILARI BİLİR.ÇÜNKİ LANDİ RENZONUN KULLANMAKTA OLDUĞU ENJEKTÖRLER SADECE LANDİ RENZOYA ÖZELDİR.DİĞER MARKALAR İSE AYNI ENJEKTÖR TİPLERİNİ KULLANMAKTADIR.SIRALI SİSTEMDE BELİRLEYİCİ OLAN ENJEKTÖR VE ECU PROGRAMIDIR.LANDİ RENZONUN KULLANMIŞ OLDUĞU ENJEKTÖRLER MEVCUT ENJEKTÖR TİPLERİNİN EN HIZLISIDIR BU NEDENLE ÖZELLİKLE YÜKSEK DEVİRLERDE PERFORMANS VE TASARRUF EMSALLERİNE GÖRE ÇOK DAHA İYİDİR.SORULARINIZI BEKLİYORUM.SAYGILARIMLA
fiyatı hangi seviyelerdedir peki bu sistemin
Sayın Öncel neden fiyat sorulunca cevapsız bırakıyorsunuz ? Lütfen cevaplarmısınız...
bekliyoruz fiyatını öğrenmek için.
fiyatı 1900 ytl.24 saat servis garantisi,eprformans ve tasarruf garantisi ayrıca lpg den doğabilecek her türlü soruna karşıda güvencelidir.saygılarımla
quote:
Orjinalden alıntı: sunal65
bekliyoruz fiyatını öğrenmek için.
Peki montaj yaparken kablolar veya hortumlar kesiliyor mu yoksa brc'deki gibi kablo-hortum kesmeden montaj yapabiliyor musunuz?
sıralı sistem montajlarında monifolt ta gaz girişi için 4 adet metrik 6 delik açılır ve enjektör kablolarından paralel alınır.bu tüm markalrda aynıdır.birde regülatöre su akışını sağlamak için su borularından t alınır.tank montajı içinde bakajda 4 adet 8mm delik açılır tabi birde havalandıırma bacaları için 2 adet 30mm delik.bunların sayısını ve miktarını düşürmek demek kurallara uymamak demektir.yani markalarla ilgisi yoktur.montaj kriterleri bunu gerektirir.saygılarımla
quote:
Orjinalden alıntı: avdr
Peki montaj yaparken kablolar veya hortumlar kesiliyor mu yoksa brc'deki gibi kablo-hortum kesmeden montaj yapabiliyor musunuz?
1900 YTL peşin mi taksitli mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme