Şimdi Ara

Lanet MarioForever.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim şirketimizin networkunda MarioForever.exe adı altında bi dosya var sildiğim halde geri geliyor kimse tıklamamış ama birileri ya tıkladı virüsü oraya yayıoyor herkesin pc den tek tek sildim fakat virüs yine geliyor yokmudur bunun bi çaresi şimdiden herkese teşekkürler

• Düzenleme: Programda sorun var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pik -- 3 Aralık 2008; 11:18:32 >
  • saolasın hocam bi deneyeyim hemen
  • Aynı problem bendede var. Sorunu çözebildinizmi?
  • Aynı problemden müzdaribim çözebildinizmi acaba??
  • MarioForever.exe dosyası bir trojan virüsüdür. Normal yollarla silerek kurtulamazsınız. Antivirüs kullanıyorsanız antivirüsünüz bu trojanı yakalayamamış demektir. Bunun nedeni iyi bir AV olmaması ya da antivirüsün güncel olmaması olabilir. Çeşitli antivirüsler kullanarak silmeye çalışmanızı öneririm. Tavsiyelerim NOD32, Kaspersky ve HijackThis kullanmanızdır. Bilgisayarınızda antivirüs yazılımı yoksa BURAYA TIKLAYARAK kaspersky'nin online virüs tarama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bu taramayı yaptırmadan önce -varsa- mevcut antivirüsünüzü devre dışı bırakınız. Kolay gelsin.

• İlgilendiğiniz için sağolun. Nod32 kullanıyordum güncel. Fakat yakalayamadı sanırım.

Birde verdiğiniz linki deneyeceğim.

İyi çalışmalar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EXE EDİTORLERİ YARDIM
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Lanet MarioForever.exe
    MarioForever.exe oyununun dosyası bu boyutta bir dosyadır. Program ekle kaldırda gözükmez. Program kullanılınca (oynanınca) bazı durumlarda kısayol oluşturur. Sildikleriniz büyük ihtimalle kısayoldur. Kısayol özelliklerinden yola çıkarak Hedefi Bulup programı kaldırabilirsiniz. MarioForever.exe diye bir virüse rastlamadım.
  • Bende de bi zamanlar vardı o virüsten kurtulmak için baya uğraşmıştım. Ama Kaspersky yakalıyabiliyor Kaspersky ın kendi sitesinden indirip 1 aylık deneme sürümü olarak kurun bi virüs taraması yaptırın bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.