Şimdi Ara

LANET UYGULAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUNU OKUYANLARIN YARDIMCI OLMASI AZDA OLSA ÇOKTA OLSA KATKIDA BULUNMASI RİCA OLUNUR.

Bilgisayarımda bir uygulama bende güvenlik duvarı erişimi istiyor.
    Ben güvenlik duvarı erişim izni vermedim aslada vermem.
    DNA adlı klasördeki btdna adlı uygulama resmini attım.
    Uygulama açılmıyor veya geri dönüşüm kutusuna atılmıyor.
    Geri dönüşüm kutusuna gönderilmek istendiğinde bu uygulamanın kullanıldığı belirtiliyor.
    Ne siliniyor yada başka bir şey yapılabiliyor bu uygulamaya ne bileyim iyice bir araştırmadan sonra başka forumlarda içine dvd vs. şeyler atılarak uygulama vb. şeyler bozulabiliyormuş.
    Bu konu hakkında bilgili olan biri konuya yanıt yazsın.

LANET UYGULAMA

• aynı programı kurup uninstall programları ile kaldır..
  • Uygulamayı Görev yöneticisinden bulup sonlandırın, Unlocker adlı proğram ile "Tüm kilitleri kaldır" ile proğramın çalışmasını durdurup yine unlocker silin. Proğramı tamamen kaldırmak için ise Your Unistaller benzeri proğram ile sistemden tamamen kaldırabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

aynı programı kurup uninstall programları ile kaldır..

Programı ben kurmadım habersizin oldu bir indirme sonucunda ekstradan gelmiş.
    Aynı 360 Total Security'nin reklam yapmak için indirdiğiniz bir programın yanında inmesi gibi [bunu da yaşadım ama çözdüm sıkıntı yok.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GençAkıl -- 5 Ekim 2015; 17:41:21 >
  • Pardon pardon ben denetim masasından denemeyi unuttum
    Ne cahilim özür dilerim boşa konu açtım ama programlar işime yarar link atabilir misiniz.
  • GençAkıl G kullanıcısına yanıt
    adwcleaner ile de temizlenebilinir idi şimdide dene kalıntı varsa kaldırır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.