olay 5 gündür başıma geliyor Lordinin devil is a loser şarkısını ne zaman dinlesem başıma birşey geliyo az önce kola şişesine su dolduruyordum yine bu şarkı açık şişe üzerime döküldü her yerim sırıl sıklam oldu şarkının nakaratı şöyle The devil is a loser and he's my b*tch Runnin' into trouble you skitch He's my b*tch
quote:Orijinalden alıntı: Gny*Demek ki, bir tarafını bir yere çarpsan, ölüyorum diyeceksin.Şeytandan e-mail alan arkadaşla tanışın, yardımcı olun birbirinize.
quote:Orijinalden alıntı: Gny*Demek ki, bir tarafını bir yere çarpsan, ölüyorum diyeceksin.quote:Orjinalden alıntı: Gny* Demek ki, bir tarafını bir yere çarpsan, ölüyorum diyeceksin. başıma gelenlerden sadece biri
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Lordiquote:Orjinalden alıntı: Gny* Demek ki, bir tarafını bir yere çarpsan, ölüyorum diyeceksin. başıma gelenlerden sadece biriAlıntıları Göster isa seni korusun evlat
o senin kendi öz sakarlığından kaynaklanıyor bence. düriyenin eteklerini de dinlesen aynısı olurdu yani.
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Lordiquote:Orjinalden alıntı: Gny* Demek ki, bir tarafını bir yere çarpsan, ölüyorum diyeceksin. başıma gelenlerden sadece biriAlıntıları Göster tez zamanda gebericen kefen parası biriktir
quote:Orijinalden alıntı: Lod0sstez zamanda gebericen kefen parası biriktir Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SiNaN33 tez zamanda gebericen kefen parası biriktir
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Lordiquote:Orjinalden alıntı: SiNaN33 tez zamanda gebericen kefen parası biriktir Alıntıları Göster avatrınında etkisi var
quote:Orijinalden alıntı: Lod0sstez zamanda gebericen kefen parası biriktir Alıntıları Göster Benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var ben sana onuda getirecem
quote:Orijinalden alıntı: SlashBenim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var ben sana onuda getirecemAlıntıları Göster korkuyorum
quote:Orijinalden alıntı: Anarsizmavatrınında etkisi varAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: nick:dunkoff avatrınında etkisi var
quote:Orijinalden alıntı: b1gRepublicquote:Orjinalden alıntı: nick:dunkoff avatrınında etkisi var Alıntıları Göster bence bu sedat abinin laneti
quote:Orijinalden alıntı: sefa3027bence bu sedat abinin lanetiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: sefa3027 bence bu sedat abinin laneti ne alaka
quote:Orijinalden alıntı: OrtaKafaGolquote:Orjinalden alıntı: sefa3027 bence bu sedat abinin laneti ne alakaAlıntıları Göster rüşfet teklif et bence yada ver kutsal suyu bir sağadan bir soldan bir sağadan belki feleği şaşırır
quote:Orijinalden alıntı: kaan557rüşfet teklif et bence yada ver kutsal suyu bir sağadan bir soldan bir sağadan belki feleği şaşırırAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kaan557 rüşfet teklif et bence yada ver kutsal suyu bir sağadan bir soldan bir sağadan belki feleği şaşırır
quote:Orijinalden alıntı: SlashBenim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var ben sana onuda getirecemAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: tpt_hf Benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var ben sana onuda getirecem