Şimdi Ara

Lapseki- Balıkesir arası yol alternetifi, sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    edirne'den balıkesir'e giderken genelde bandırma üzerinden gidiliyor

bir de bigadan sonra gönen üzerinden bir yol var

edremit üzerinden gidilen yol kesinlikle alternatiflerim arasında değil

şimdi sorum şu
    gönen üzerinden gidilen yol 40 km daha kısa olmasına rağmen neden tercih edilmiyor
    acaba yol bozukmu, tek gidiş geliş felanmı, virajlı mı vs.vs.
    bu güzergahı daha önce kullanmadığım için soruyorum
    hangi güzergahı tercih etmeliyim

not:haritalara ait linkler alıntıdır

• Merhaba bölgede bulunduğum için tüm yolları bilirim.
    Gönen yolu, baraj yoludur, manzarası muhteşemdir. Gönen barajının yanından gidersiniz, nispeten daha kısadır ancak tavsiye etmem, süre olarak daha uzun sürede gider ve kendinize eziyet etmiş olursunuz.. Yol bozuktur.. Amacınız sadece bu yolu gezmekse o zaman tavsiye ederim, manzaralı yoldur...
    Bandırma'ya gelip, Susurluk üzerinden Balıkesir'e gitmek en akıllıcası olacaktır. Susurluk'tan sonra yolların çoğu siyah asfalttır.
    Biga-Gönen-Balıkesir yolu bozuk satıhtır.

Çannakkale-Çan-Yenice yolunu takip edip, Yenice'den Kaz Dağlarının arasından direk Edremit'e inebilirsiniz. Dağ yolu yaklaşık 60km civarındadır, süper manzarası vardır, yol tek şerit ve bildiğiniz dağ yoludur. Ama asfalt kaplamadır. Gece geçmenizi önermem, kimsecikler olmaz ve telefon bile çekmez. Ne olur ne olmaz..

İyi yolculuklar.

• @Fleetwood bilgi için teşekkürler

izmit balıkesir yolunu sürekli yapıyorum
    edirne balıkesir ilk defa olacak
    araçta yola alışık olmayan ve sürekli midesi bulanan bir büyüğümüz olacak
    o zaman bandırma yolunu seçeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 27 Haziran 2011; 23:23:43 >
  • En güzelini yapmış olursunuz. Neredeyse heryer duble yol zaten. Biga'da, Bandırma'da ve Susurluk'ta yol çalışmaları var. Yer yer tek şeride düşsede daha rahat bi yolculuk yapmış olursunuz. Susurluk'ta Yörsen tesislerinde durup Tost ve Ayran yemeden geçmeyin. Kokoreç severseniz, Susurluk tam yeridir.
  • edremit-balıkesir mi ? Allah korusun. helede şu tatil sezonunda. bütün araçlar taksi olsa sorun yokta, kamyonlar yolculuğu işkenceye çeviriyo. 3km 2. vites 30-50 arası gittim kamyon yol vermeseydi. ben kenara çekip mangal yakıcaktım o derece bunaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Merhaba bölgede bulunduğum için tüm yolları bilirim.
    Gönen yolu, baraj yoludur, manzarası muhteşemdir. Gönen barajının yanından gidersiniz, nispeten daha kısadır ancak tavsiye etmem, süre olarak daha uzun sürede gider ve kendinize eziyet etmiş olursunuz.. Yol bozuktur.. Amacınız sadece bu yolu gezmekse o zaman tavsiye ederim, manzaralı yoldur...
    Bandırma'ya gelip, Susurluk üzerinden Balıkesir'e gitmek en akıllıcası olacaktır. Susurluk'tan sonra yolların çoğu siyah asfalttır.

Çannakkale-Çan-Yenice yolunu takip edip, Yenice'den Kaz Dağlarının arasından direk Edremit'e inebilirsiniz. Dağ yolu yaklaşık 60km civarındadır, süper manzarası vardır, yol tek şerit ve bildiğiniz dağ yoludur. Ama asfalt kaplamadır. Gece geçmenizi önermem, kimsecikler olmaz ve telefon bile çekmez. Ne olur ne olmaz..

İyi yolculuklar.

Ne güzel yazmışsın arkadaşım.

Toprağımı anlatmışsın.

Baba tarafından Yenice Pazarköylüyüm.

Burhaniye'de büyüdüm.

22 yıldır Ankaradayım.

Yılda 3-5 kez gelip gitsem de,

Özledim oraları.

Selamlar.

• Çok güzel yerler gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya Marmaris arası alternatif yol.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Merhaba bölgede bulunduğum için tüm yolları bilirim.

İyi yolculuklar.

Edremite inmeye gerek yok, Balya üzerinden devam edip Edremit - Balıkesir yoluna bağlanabilir
    Manzara muhteşem ancak yol arabayla çile, motosikletle zevk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.