Şimdi Ara

Laptobum donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim bilgisayarım imzamda görüldüğü üzere şuanki oyunlar için yeterli. Ama oyuna girince ufak ufak kasılmalar oluyor. Çoğu insan farketmez bile. ama beni rahatsız ediyor. Sürekli olan bişey değil. bazen olmuyo. ama bu bilgisayar bana hizmet etsin. kendi kafasına göre değil !!! yardımlarınız bekliyorum.

• Kardeş yaz günğü donuyorsa laptobun kürk giydirmen farz olmuş.

warezturkeyde oyun oynarken ,oyun dışındaki programları kapatan ve bilgisayarın performansını yükselten programlar var.İndir bak bakalım oyunlarda işe yarıyor mu.Sonucu yaz ki bende ,bu dertten muzdarip başka arkadaşlar varsa onlarda o tür programların işe yarayıp yaramadığını bilelim.Ya da şu program yarıyor ,öbürleri yaramıyor vs.
  • laptop sonucta yapabilecek bişe yok ısınıyordur bu hawada bence git sogutma sistemi al kendine :)
  • açıkcası ben performans programlarına inanmıyorum ya. sogutma sistemim var :) fazla program var bilgisayarda ondan olabilir mi? yada açık programları mı kapatsam?
  • dedigin gibi biraz düzenleme yap pcde o halde hdd leri falan düzenle acık gereksiz programlarıda sil zaten lazım oldumu yüklersin geri :)
  • durun hemen yapayim :) hattan ayrılmayın geri dönücem size :)
  • düzeldi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.