Şimdi Ara

Laptobumda mikrofon giriş yeri yok çözüm önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim bilgisayarımda kulaklıklı mikrofon girişi var.Başka mikrofon veya kulaklık takacağım giriş yok.Ben de sadece jak bağladığımda ses gelmiyor ve sanırsam kulaklık olarak okuyor jakı.Benim ne yapmam lazım ki jakı bağlayıp bilgisayarımdan ses alabileyim?

• Gittigidiyor- ses kartı linki solda verdim bunu kullanabilirsin.
  • Eğer bilgisayarda kulaklık ve mikrofon için tek bir çıkış varsa size lazım olan adaptör bu :

http://www.amazon.com/StarTech-com-MUYHSMFF-Headset-Splitter-Adapter/dp/B004SP0WAQ

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Eğer bilgisayarda kulaklık ve mikrofon için tek bir çıkış varsa size lazım olan adaptör bu :

http://www.amazon.com/StarTech-com-MUYHSMFF-Headset-Splitter-Adapter/dp/B004SP0WAQ

Hocam bu Türkiye de yok mu?

• asdfer6 A kullanıcısına yanıt
    Hocam mutlaka vardır fakat işin aslı daha adını bile bilmiyorum.Googleye "mic+headset jack" yazdım çıkanı da buraya koydum.Biraz araştırmayla bulabileceğinize inanıyorum.
  • Anladığım kadarıyla senin laptop veya benzeri bilgisayarında 1 ses çıkışı var. Bu 4 pinli ses ve mic için. Sen ayrıca mikrofon takıp seside hoparlörlerden almak istiyorsun, fakat mic. takınca seside jack a yönlendirdiği için hoparlörler çalışmıyor. Bunu düzeltmek için muhtemelen kasayı açmanda mümkün değil. Bu durumda ses sürücüsünün ayarlarını kurcalaman lazım, bazı ses kartları her ikisinede aynı anda ses verebiliyor.
    Uzaktan bağlanıp çözüme bakabilirim ama şimdi sistemi yenilemem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Anladığım kadarıyla senin laptop veya benzeri bilgisayarında 1 ses çıkışı var. Bu 4 pinli ses ve mic için. Sen ayrıca mikrofon takıp seside hoparlörlerden almak istiyorsun, fakat mic. takınca seside jack a yönlendirdiği için hoparlörler çalışmıyor. Bunu düzeltmek için muhtemelen kasayı açmanda mümkün değil. Bu durumda ses sürücüsünün ayarlarını kurcalaman lazım, bazı ses kartları her ikisinede aynı anda ses verebiliyor.
    Uzaktan bağlanıp çözüme bakabilirim ama şimdi sistemi yenilemem lazım.

Kesinlikle hocam aynen dediğin gibi.Ben biraz baktım ama bu işlerden çok anlamadığım için işin içinden çıkamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usb ses karti taksan olmuyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benDogukan

usb ses karti taksan olmuyormu ?

Bilmiyorum ki hiç denemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.