Bildirim
Laptobumda mikrofon giriş yeri yok çözüm önerilerinizi bekliyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gittigidiyor- ses kartı linki solda verdim bunu kullanabilirsin. -
Eğer bilgisayarda kulaklık ve mikrofon için tek bir çıkış varsa size lazım olan adaptör bu :
http://www.amazon.com/StarTech-com-MUYHSMFF-Headset-Splitter-Adapter/dp/B004SP0WAQ
-
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Eğer bilgisayarda kulaklık ve mikrofon için tek bir çıkış varsa size lazım olan adaptör bu :
http://www.amazon.com/StarTech-com-MUYHSMFF-Headset-Splitter-Adapter/dp/B004SP0WAQ
Hocam bu Türkiye de yok mu?
-
Hocam mutlaka vardır fakat işin aslı daha adını bile bilmiyorum.Googleye "mic+headset jack" yazdım çıkanı da buraya koydum.Biraz araştırmayla bulabileceğinize inanıyorum. -
Anladığım kadarıyla senin laptop veya benzeri bilgisayarında 1 ses çıkışı var. Bu 4 pinli ses ve mic için. Sen ayrıca mikrofon takıp seside hoparlörlerden almak istiyorsun, fakat mic. takınca seside jack a yönlendirdiği için hoparlörler çalışmıyor. Bunu düzeltmek için muhtemelen kasayı açmanda mümkün değil. Bu durumda ses sürücüsünün ayarlarını kurcalaman lazım, bazı ses kartları her ikisinede aynı anda ses verebiliyor.
Uzaktan bağlanıp çözüme bakabilirim ama şimdi sistemi yenilemem lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: 01myavuz
Anladığım kadarıyla senin laptop veya benzeri bilgisayarında 1 ses çıkışı var. Bu 4 pinli ses ve mic için. Sen ayrıca mikrofon takıp seside hoparlörlerden almak istiyorsun, fakat mic. takınca seside jack a yönlendirdiği için hoparlörler çalışmıyor. Bunu düzeltmek için muhtemelen kasayı açmanda mümkün değil. Bu durumda ses sürücüsünün ayarlarını kurcalaman lazım, bazı ses kartları her ikisinede aynı anda ses verebiliyor.
Uzaktan bağlanıp çözüme bakabilirim ama şimdi sistemi yenilemem lazım.
Kesinlikle hocam aynen dediğin gibi.Ben biraz baktım ama bu işlerden çok anlamadığım için işin içinden çıkamadım. -
usb ses karti taksan olmuyormu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: benDogukan
usb ses karti taksan olmuyormu ?
Bilmiyorum ki hiç denemedim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- bilgisayar klavyeyi görmüyor
- windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden dene hatası
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- suya düşen telefon
- silinen dosyaları geri getirme
- gigabyte bios tuşu
- ekran kartı resetleme
- ekran videosu alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X