Şimdi Ara

laptom açılmıyor ilginç sebeple lütfen yardım edin aciil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 haftadır laptop bana fenalık getirdi. acer laptopum var garantisi doldu ne yazıkki. Warrock denilen counter tarzı netten oyun oynuyordum oyun sırasında önümde bi el bombası patladı ve renkler ansızın karıştı ekan çizgi çizgi oldu makine kitlendi takıldı ve malum kitlenme sesleri geldi bi süre sonrada ben düğmeden elektirği keserek kapattım. sonra açılmadı. ekran gelmiyor sadece gelicek gibi yapıyor o kadar su ana kadar bi kere basardım ondada soluk ve çiizgi çizgi açıldı sadece biosa girebildim windowsu açmadı. internet cafelerde harici monitore bağladım gene soluk çizgili sekilde açılıyortdu ama sadece güvenli modda açabildim bikaç sefer ondanda sağlıklı diildi yani. teknik servislee götürdüm bişi bulamadılar acer servisine verdim anakartta problem var dedi. lcd ekran kartı da bozuk olabilirmiş ama harici monitörde biosa hala erişim sağlıyorum windows açılmıyor ve biosta bile renkler soluk ve çizgilerle dolu. yardımlarınızı bekliyorum bi çözüm yolu sunabilecek varsa çok sevinirim. hiçbişi yokken anakart nasıl yanabilir düzgün çalışıyodu oyundayken böle oldu şoktayım hala.

• bios tada aynı sorun varsa durum vahim gözüküyor... bios'u optimize veya safe ayarlarına al kaydet çık... güvenli kipte açmayı tekrar dene güvenli kipte açarsa ekran ayarların değişmiştir artık rahatlayabilirsin...
    yine açılmazsa durum sakat... biosa tekrar gir değişikliklerin gerçekten olup olmadığını kontrol et... birde son olarak pili çıkartıp sadece adaptörle ve sadece pille dene... adaptörle denerken evin pirizdeki elektiriğinden emin ol, başka bir evdede deneyebilirsin... birde harici monitör ayarlarına almış olabilirmisin yanlışlıkla, gerçi ondada görüntü bozuk diyorsun ama yinede o tuş kombinasyonuna bir daha bak, çaresizlikten yazdım bu sonuncuyu bende inanmadım ama... kolay gelsin
  • hocam bios u optimize etmek yada safe ayarını yapmak ne demek load default setup olayımı yani bi açıklarmısın teşekkür ederim
  • yokmu anlayabilen bu sorundan çöpe atıcam laptpu :(
  • at gitsin şaka şaka hiç uğraşma uğraşırsan çöpe atılacak duruma gelir istanbuldaysan perpaya götür bu işin uzmanları hem orda hemde ucuz yaparlar.
  • biraz daha uğrasıp olmadı atıcam zaten mecbur :) hala umudum var gerçi bir gün o power düğmesine basıcam ve ilahi bir hikmetle açılacak laptopum :) hiçbir sorun görünmezken açamamak acı veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.