Şimdi Ara

Laptop'a driver kuramıyorum, Çıldıracam yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan masaüstü pc den yazıyorum. Laptop olarak bende nisan ayında aldığım Monster Tulpar T5 V4 var. Verdikleri flash bellekte driverlar var fakat bu flashbellek win8 için ayarlanmış. Win 7 de açılmıyor. Sitesine girdim win7 için koymamışlar. İlk kez win7 kurulumunda kuzenimde kurmuştuk. o baya anlıyor, bir şekilde driverları yüklemişti ama bugün format attım pcye. şuan kuramıyorum driverları. manuel olarak yükledim fakat ethernet driveri hata veriyor. ve internete bağlanamıyorum. şu bütün driverları bulan programda çaresiz kalıyor onun için. internete bağlanamadığımdan programları çekemiyorum. sizce ne yapmam lazım ?

• ezpz kullanıcısına yanıt
    aida 64 programini kur..kablolu ve kablosuz ag donaniminin marka modelini ogren..baska bir pcde yada telefonundan surucuyu indir yukle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ay_tech kullanıcısına yanıt
    yükledim şimdi tam olarak nerde yazıyor. ağ kısmına tıkladım. windows ağ, PCI /PnP AĞ, RAS,AĞ KAYNAKLARI, IAM,INTERNET FALAN VAR.
  • PCI başlığı altında ki ethernet kartı adını yazabilir misin?
  • Everest programını indir. Oradan iyice Anakartı modeline markasına bakıcaksın ve Anakartına uyumlu driverleri indiriceksin.
  • Aygıt kimliğiniwww.devid.info sitesinden aratın.

Başlat>çalıştır> devmgmt.msc > bilinmeyen aygıta sağ tıklayıp aygıt kopya kimliğini bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.