Arkadaşlar şuan masaüstü pc den yazıyorum. Laptop olarak bende nisan ayında aldığım Monster Tulpar T5 V4 var. Verdikleri flash bellekte driverlar var fakat bu flashbellek win8 için ayarlanmış. Win 7 de açılmıyor. Sitesine girdim win7 için koymamışlar. İlk kez win7 kurulumunda kuzenimde kurmuştuk. o baya anlıyor, bir şekilde driverları yüklemişti ama bugün format attım pcye. şuan kuramıyorum driverları. manuel olarak yükledim fakat ethernet driveri hata veriyor. ve internete bağlanamıyorum. şu bütün driverları bulan programda çaresiz kalıyor onun için. internete bağlanamadığımdan programları çekemiyorum. sizce ne yapmam lazım ?
ezpz
kullanıcısına yanıt
aida 64 programini kur..kablolu ve kablosuz ag donaniminin marka modelini ogren..baska bir pcde yada telefonundan surucuyu indir yukle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
ay_tech
kullanıcısına yanıt
yükledim şimdi tam olarak nerde yazıyor. ağ kısmına tıkladım. windows ağ, PCI /PnP AĞ, RAS,AĞ KAYNAKLARI, IAM,INTERNET FALAN VAR.
PCI başlığı altında ki ethernet kartı adını yazabilir misin?
Everest programını indir. Oradan iyice Anakartı modeline markasına bakıcaksın ve Anakartına uyumlu driverleri indiriceksin.