Şimdi Ara

laptop a yeni fan takilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben laptobima yeni bi fan alip takmak istiyorum ancak elektronik magzalarinda ayriyetten fan satilmaz laptoba dediler ana kartin ustunde olur seklinde bi sacmaladilar ama benim bilgisayarda gayet ben fanimi sokup takabiliyorum acaba ayri satilik fan takamiyomuyum bilgisayara

• Böyle parçalar sıfır satılmaz. Ancak 2.el hurda parçalanmış bilgisayarların fanını kullanabilirsin onuda arayıp bulman lazım. Ve her fan bilgisayarına uymayabilir şekil olarak, yada fan deviri düşüktür tam soğutma sağlanamayabilir.
  • sagolun peki hic mi satilmaz elektronik marketler de illa ki ankart ustunde mi geliyor.
  • Elekronik marketler bulman çok zor. Ancak elektronik marketlerin servislerinde belki bulabilirsin. Yada sipariş ettirebilirsen firmadan getirtebilirler şansını denemen lazım. Fanında bir arıza varsa, elektronikten biraz anlayan biri fanı açıp bobini falan tamir edip çalışabilir hale getirebilir fanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Mart 2010; 0:26:56 >
  • yok ole bi sorun olsa kendim halletcem zaten sorun donus sayisinda zaten
    ama ben ayri satilmadigini bilmiyodum ogrenmis oldum saolun
  • Buyur arkadaşım belki işine yarayabilir. İlk siteye tıkla kendi notebookunun modelini bulabilrsen bi araştır bak.http://www.fancimiz.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mcp -- 2 Ağustos 2013; 18:24:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.