Şimdi Ara

laptop ac şarj girişi aşırı ısınıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. Hp pv dv1000 serisi laptop un şarj girişi şarj takili iken alev gibi yaniyor. Şarj aletini degistirdim durum ayni. Şarj aletini başka laptopta denedim sorun yok. 5 dk şarj ettikten sonra ac girişindeki metal yüzey ateş gibi el değmiyor. Laptobu komple açtım o şarj girişine baktım şasiye neden olabilecek birşey, erime vs birşey göremedim. Ayrıca şarj girisi direkt anakarta lehimli. Sorun ne olabilir? Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one22one -- 15 Ağustos 2012; 21:32:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

normal

ne normal bu nasıl cevap yahu?

• quote:

Orijinalden alıntı: one22one

quote:

Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

normal

ne normal bu nasıl cevap yahu?

benim adaptörde ısınıyo hatta elimi değemiyom bugüne kadar sağlam kaldı bişe olmaz
  • Dostum kafanı yorma sen 2 adet hp marka notbook kullandım durum ikisindede aynıydı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

Dostum kafanı yorma sen 2 adet hp marka notbook kullandım durum ikisindede aynıydı :)

ama aşırı ısınmaya yol açıyor. Ve bir süre sonra laptop kendini kapatıyor.

• ısınma gercekten kapamaya yol acıyorsa sorundur. o da besleme devresınden olur. ama kapanmanın sıcaklıkla alakası yoksa drum değişir.

bu arada hp hakkaten asırı ısınır bu yuzden adaptoru dıkkatlı kullanmazsanız omru hep 16 aydır :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop pil şarj olmuyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycompworld

ısınma gercekten kapamaya yol acıyorsa sorundur. o da besleme devresınden olur. ama kapanmanın sıcaklıkla alakası yoksa drum değişir.

bu arada hp hakkaten asırı ısınır bu yuzden adaptoru dıkkatlı kullanmazsanız omru hep 16 aydır :D

bu durum icin ne yapabilirim? elektronikten anlayan arkadaslar var. Bunun icin hangi parcasini vs degistirmem gerekir?

• Çok ısınmasa da samsung da da aynısı mevcut
  • Adaptör için kalıcı çözüm yok malesef,siz onu halı tarzı birşeye koymayın tahtaya koyarsanız sıcaklıgı emer zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bycompworld

ısınma gercekten kapamaya yol acıyorsa sorundur. o da besleme devresınden olur. ama kapanmanın sıcaklıkla alakası yoksa drum değişir.

bu durum icin ne yapabilirim? elektronikten anlayan arkadaslar var. Bunun icin hangi parcasini vs degistirmem gerekir?

anlayana baktırmak lazım ;) oyle farazi ugrasma
  • isinan pc istemiyorsan Toshiba dan uzak dur toshiba ve ucuz pcleri pahaliya satma taktigi olarak AMD urunler koyuyorlar AMD markasi isinma voltaj sorunlarina cok dayaniksiz bir marka AMD ısınmaya karsi dayaniksiz bir marka Toshiba ve amd markalarini önermiyorum ben
  • quote:

merhaba arkadaşlar. Hp pv dv1000 serisi laptop un şarj girişi şarj takili iken alev gibi yaniyor. Şarj aletini degistirdim durum ayni. Şarj aletini başka laptopta denedim sorun yok. 5 dk şarj ettikten sonra ac girişindeki metal yüzey ateş gibi el değmiyor. Laptobu komple açtım o şarj girişine baktım şasiye neden olabilecek birşey, erime vs birşey göremedim. Ayrıca şarj girisi direkt anakarta lehimli. Sorun ne olabilir? Ne yapabilirim?

Toshibada da sarj giris isinma yanma sorunlari cok fazla sabikali bir marka
  • tüm adaptörler aynıdır merek etme birşey olmaz tek sizin ki ısınmıyor
  • metal kısım dediğniz neresi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu 2012 dikkatinizi çekerim
  • Belki üzerinden cok zaman gecmis olabilir ama benim de bilgisayar soketinde (sarj degil) müthiş isinma oluyor. Hatta sarji eritecek kadar. Sen nasil ettin? Hatırlıyor mu? 9 yil olmus🤭

•  laptop ac şarj girişi aşırı ısınıyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.