Öncelikle merhaba başlıkta da belirttiğim gibi laptop açıkken pil şarj olmuyor yanlız bazı gariplikler var; 1-pil takılıyken şarj aletini takınca bi 10 - 15 saniye şarj oluyor sonra gelip gidiyor gelip gidiyor en sonunda şarj olmuyor 2-dün gece yatmadan önce bilgisayarı şarj da bıraktım sabah açtığımda pil %100 dolmuştu 3-pil takılı değilken bilgisayarı kullanabiliyorum fakat oyun açamıyorum açınca kapanıyor(fm13) 4-bu kullandığı şarj aleti orjinal değil orjinal olanı evdeki mükemmel sigorta kutumuz!! sayesinde bozuldu kutu değişti benim şarj aleti de değişti. evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şu anda tam bir karmaşanın içerisindeyim :)
arkadaşlar sanırım sorunu buldum , adaptörlerin değerlerine baktığımda ; orjinal : 20V-4.5A aldığım : 19V-3.42A olduğunu gördüm . aklımı kurcalayan şey neden ilk 1 ay sorunsuz çalışıp ta sonradan böyle olması.
quote:Orijinalden alıntı: mustafa199313 arkadaşlar sanırım sorunu buldum , adaptörlerin değerlerine baktığımda ; orjinal : 20V-4.5A aldığım : 19V-3.42A olduğunu gördüm . aklımı kurcalayan şey neden ilk 1 ay sorunsuz çalışıp ta sonradan böyle olması. bilgisayarına yavaş yavaş zarar vermiştir sigara gibi :D