Şimdi Ara

laptop açılışta bir uyarı çıkıyor ne yapabilirm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayar açıldığında

microsoft visual C++ runtime library

program:...m Files
    (86)\acronis\trueımagehome\trueımagemonitor.exe

this application has requested runtime to terminate it in an unusual way.
    please contact the application's support team for more information.

bu uyarı geliyor ne yapmalıyım hiç bi bilgim yok :(

• Win32 Sality Alman virüsü kardeşim geçmiş olsun :D Silinmesi zor değil ama uğraştırır spy bot,combofix,anti malware denemeni tavsiye ederim ayrıca bi tek bu exe üstündenmi hata veriyor ? Sadece bu exe ise virüs olasılığı düşüktür bende yaşadığım için bu hataları ondan biliyorum
  • Acronis trueimage programini kaldirip tekrar kurmayi deneyin sorun o program gibi gozukuyor hataya bakilirsa
  • Kullanmış olduğunuz yazılıma yönetici izni verin. ( Özelliklerinden ) Mümkünse yazılım güncel sürümünüde kurmayı deneyin. Mevcut olanı silin. Bakalım sorun tekerrür edecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakkiAlkan

Win32 Sality Alman virüsü kardeşim geçmiş olsun :D Silinmesi zor değil ama uğraştırır spy bot,combofix,anti malware denemeni tavsiye ederim ayrıca bi tek bu exe üstündenmi hata veriyor ? Sadece bu exe ise virüs olasılığı düşüktür bende yaşadığım için bu hataları ondan biliyorum

ne yani sıfır bilgisayarda bu virüs mü var diyorsunuz ? eğer öyleyse format atsam geçer mi
  • çözüm olmadı yardımcı olacak biri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

Acronis trueimage programini kaldirip tekrar kurmayi deneyin sorun o program gibi gozukuyor hataya bakilirsa

o program nedir bilmiyorum ama kaldırdım sorun gitti :) bir daha da kurmadım. :)

sorun çözüldü teşekkür ederim herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yss_fsm -- 2 Haziran 2011; 18:25:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyisi eski halidir :))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.