Şimdi Ara

Laptop açılışta siyah ekran!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 18 oynuyordum ve birden windows 10'da gördüğümüz üzgün suratlı ekran çıktı ama mavi renkte değil sarı renkte ve altta "thread stuck in device driver" yazıyordu sonra pc kapandı. Geri açtığımda toshiba yazıyor windows açılış yerine geldiğinde siyah ekran karşılıyor windows açılmıyordu. Format attım windows 10'u tekrar kurdum her şey yolundaydı driverları kurarken sıra amd driver'a geldi amd driverı kurulurken ekran birden kitlendi mouse klavye felan çalışmaz oldu dondu yani. Sonra power tuşuyla kendim kapattım geri açtığımda yine siyah ekran oldu. Böyle birkaç kez formatladım denedim felan. En son windows 7 ile belki çözülür diyerekten windows 7 kurdum sonra ekran kartı driverı kuruldu olmuştur diye düşündüm driver kurulum sonrası yeniden başlatılsın mı dedi başlatılsın dedim yeniden başladığında windows 7'nin windows başlatılıyor animasyonunda kalıyor hiç açılmıyor. Tüm süreci detaylarıyla anlattım net bir sonuca varabilmemiz açısından. Güvenli modda DDU çalıştırıp sürücüyü silip açıp eski sürümlerini felan kurmayı da denedim hiçbir şekilde çözülmedi. Umarım yardımcı olabilirsiniz 5 gündür bunla uğraşıyorum kafayı yedim :)

• kart ne kurdugunuz suruculer ne bilmeden kafadan atiyoruz ama cok eski suruculeri deneyin 15.11.1 gibi mesela.
  • Kart amd radeon m265x 15.1.1 de denedim simdi onda da dondu kaldi kurulurken kapadim. Acildi ve yine siyah ekranda kaldi kapadim tekrar actim baslangic onarma yapti driversiz bir sekilde acildi. Kafayi yedim resmen her seyi denedim cok da amator degilimdir bilgisayarda ama sonuca gidemedim. Donanimsal olmasin da gec cozulsun raziyim. Toshiba servisi leş cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı donanımsal olarak bozulmuş olabilir.
  • Durumun donanimsal mi yazilimsal mi oldugunu test etme sansim var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.