Şimdi Ara

Laptop açılmıyor(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan yarim saat önce oyun oynuyordum birden tuşlar kilitlendi ben de reset atmak zorunda kaldım.Laptopu yeniden açmaya çalıştım fakat lenovo yazisinda kaliyor.Bir türlü bilgisayar açılmıyor.Power tuşuna bastığımda ilk 20 sn ekranda hiçbir şey gözükmüyor.Ondan sonra lenovo yazisinda kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml_96 -- 17 Eylül 2017; 9:35:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de aynı problem var Dell bilgisayar da bende kitlenme olmadı bilgisayarı açtığımda sadece Dell yazısı oluyor iki üç defa denememde açılıyor. Nedenini bende bilmiyorum. Bazı arkadaşlar Windows û yeniden yükleyin dedi ama daha yapamadım.

• Hocam bu sorun biraz derin bir mevzuya benziyor bir format atmayı deneyin eğer formatta atamıyosanız sorun donanımsaldır.

Ram bozulmuş olabilir , işlemcide sıkıntı olabilir , anakartta sorun olabilir...

Yani çok geniş kapsamlı bir sorun ama siz ilk bir format atmayı deneyin sorun yazılımsalsa kılpayı kurtulursunuz.
  • Sorun çözülmüştür.Sorunu recovery ile format atarak hallettim

• kml_96 kullanıcısına yanıt
    Siz yine de önlem olarak HDtune ile harddisk i taramaya alın. Bad sector veya başka bir arıza mevcutmu? Ayrıca memtest programı ile de ram leri test edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • scuti S kullanıcısına yanıt
    Harddiskte sorun oldugunu zannetmiyorum sorun daha cok virüs kaynaklı gibi geldi bana

Olmayabilir de fakat çok fazla vakit alan işlemler değil. Arıza görürseniz en azından hazırlıklı olabilirsiniz. Önlem alabilmek açısından. Yine de siz bilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun açılmıyor [Çözüldü]
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • scuti S kullanıcısına yanıt
    Sağol deniyecem ilk fırsatta

Sorununuzun çözüldüğüne sevindim yukarıda ki arkadaşın dediklerini bir uygulayın ne olur ne olmaz.
  • Açılmayan pc de Recovery nasıl yaptın hocam bilgilendirir misin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.