Şimdi Ara

laptop açılmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dün gece laptop la takılırken kapattım 1 saat sonra açayım dedim açılmıyor power a basıyorum fan 2-3 saniye dönüyor duruyor ekranda hiçbir şey yok power tuşu yanıyo hala ama hdd sinyal ışığı sönüyor pc:dell inspiron n5010 ne olabilir sorun daha önce söküp termal pad macununu değiştirmiştim hiçbir sorunu yoktu.
    pc bu
     laptop açılmıyor yardım

• ram oynamış olabilir yerinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim kardeşim ama işe yaramadı bunun hard diskle alakası nedir acaba son zamanlarda disk tuhaf çalışıyordu elimde harici 2.5 hdd var işe yarar mı degistirsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • degiştir olmazsa onu yeniden takarsın
  • ram sorunlarında pek voltaj kesmez Güney köprüsü yanmış olabilir
  • komple söktüm taktım hard diski değiştirdim bişey değişmedi güney köprüsü dediğiniz nasıl halledilir anakart üzerinde galiba artık anakart tan olduğuna eminim o da baya bi masraf çıkaracak gibi geliyor başka neler yapabilirim fikri olan son çare teknik servise sorucam çok tutarsa yaptırmıcam zaten 5 sene olmuştu alalı
  • servis yolu gözükmüş sana çok masraf çıkaracaklarını sanmıyorum
  • Anakart üzerindeki çipe müdahale edemzsiniz bga cihazı vs. gerekiyor servise verin
  • Eyvallah beyler

• iki ay kadar önce benim laptop da açılmıyordu, güç dügmesine bastığım halde açılmıyordu ama benimki senin sorununa bakarak nispeten daha basit bir sorundu.
    Sen servise sor ne kadar masraf çıkar diye, eğer astarı yüzünden pahalı olacaksa git yenisini al daha iyi
  • Aynen götürdüm birine anakart değişir dedi 300 lira falan başka birine götürdüm o daha ilgiliydi bios falan dedi bu modellerin bi kaç kronik arızası oluyormuş aricak bakalım ne olacak.

• bugün aradılar gittim ekran çipi değişecek dedi 100 lira dedi 90 anlaştım sizce nasıl bu fiyat ? bi de dediğine göre oyun oynama nette falan kullanırsan pek bişey olmaz ama cihazı fazla ısındırmayacak şeyler yapmaya çalış dedi bende zaten sadece nette bile çok ısınıyo dedim falan eğer 3 ay içinde yine kapanırsa ücretsiz yaparız dedi en azından o bile bişey bakalım yarın alıcam bu da bu sorunu yaşıyan arkadaşlar için burda dursun bilgi olur en azından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.