İşlemci : Intel Core i7-640M, İşlemci Hızı 2.80 GHz, Intel Turbo Boost Teknolojisi İle Maksimum 3.46 GHz, 4 MB Intel Akıllı Bellek İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium Bellek : 8 GB DDR3 Harddisk : 640 GB SATA Ekran Kartı : 3 GB DDR3 Nvidia Geforce GT420M Optimus - 2 GB Ayrılmış Bellek Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran Ana Kart : Intel HM55 Chipset Optik Sürücü : DVD±RW DUAL Bluetooth : Var Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n Card Reader : Multi Card Reader Ethernet : Var Ses : Dahili Hoparlör&Mikrofon USB Port : 3 X Usb 2.0 Port HDMI Port : Var E-Sata Port : Var Klavye : Sayısal tuş takımlı, Türkçe Q Batarya : Li-ION smart battery Kamera : 1.3 MP Web Kamera Ağırlık : Batarya Dahil 2.60 Kg. Ekstra : Microsoft Office Starter 2010, Microsoft Security Essential Antivirus Programı Hediyeler : Taşıma Çantası Ve Casper Usb Mouse ürün özellıklerı buhttp://www.casperstore.net/?urun-2442-Casper-Nirvana-CNI-I640-8M45P.html bu lınkden bakabılırsınız nasıl bır üründür bu acaba
İlk olarak; o fiyata gayet kötü bir seçim olmuş. Çok daha ucuza çok daha iyileri satıldı, satılıyor.
İkincisi; burası netbook forumu. Notebook değil.
kardeş bu fiyata daha ıyılerı satıldı satılıyor demıssın pekı o dedıklerın hangılerı daha ıyı bı secenek varsa marka model onerırımısın bide bunun ekran kartı degısıgı var onu almayı planlıyorum o daha ıyıymıs gt420m pek ıyı deıl dıyolar atı hd5650 ekran kartı olanı almayı planladım degısıklık yapıp son anda senın onerılerın neler
Oha Casper hala bu fiyata bu işlemci ve ekran kartı kombinasyonlu ürün satıyor mu, ben de Casper'ı tüketici dostu bellemiştim, resmen tecavüz bu