Laptopum bugun mıcrosoft office indirdikten sonra kendı kendıne asırı ısınmaya basladı hıc bırsey yapmasamda ısınıyor
ismail0809
kullanıcısına yanıt
laptop eskimi yenimi.ikitane secenek var ya havalanmiyor.fani ve hava girislerini temizlemek lazim.onlar temiz ise termal macun artik islev gormuyor olabilir eski bir laptop ise. maciunu yenilemek gerek. tabi bunlar laptop kaynakli problemler.Senden kaynaklanabilecekleri yazmiyorum ancak duz bir zeminde kullanmaniz gerek
laptop daha 2 yıllık falanda bugune kadar boyle ısınmıyordu sımdı cok ısınıyor durupdururken bugun bı anda oldu acaba virüsmü bulasmıstır
Virüs olasılığı var tabi ama laptop 2 yıldır hiç açılmadıysa ve temizlik yapılıp termal macun yenilenmediyse en iyi termal macunlar bile 2 yılda kurur.Sorununuzun 2 yıl sonra ortaya çıkması bundan ve aşırı tozlanmadandır.Virüs taramasından sonra bi temizlik yapın laptop içinde bence.
temızlıgını yaparım 5 ayda bır kendım de elektronıkcı oldugum ıcın sorun olmuyor suan tarattım ve temızlıgınıde yaptım suanlık ıyı
quote:
Orijinalden alıntı: ismail0809
temızlıgını yaparım 5 ayda bır kendım de elektronıkcı oldugum ıcın sorun olmuyor suan tarattım ve temızlıgınıde yaptım suanlık ıyı
quote:
Orijinalden alıntı: ismail0809
Laptopum bugun mıcrosoft office indirdikten sonra kendı kendıne asırı ısınmaya basladı hıc bırsey yapmasamda ısınıyor
görev yöneticisinin işlemler kısmının tamamını atın buraya. bu arada 2 yıl laptoplar için çook uzun bir süredir bence. tozlanırlar hddi bozulmaya başlar oyunlar kasmaya başlar. masaüstü öylemi 1.5 sene oldu alalı masaüstümü tık demedi