Laptop bir anda elektrik kesilmiş gibi kapandı.6-7 ayda 2 defa oldu sadece.Sıcaklıktan değil sanırım hiçbir uyarı yada mavi ekran vermiyor.Laptop'un modeli asus x550jk .+4 ram eklemiştim acaba arada o +4 ram ve laptop'un kendi ram'i mi çakışıyor.
Kardeşim sen ram taktıksan sonramı bu kapatmmaya başladı. birde sen ram takarken özelliklerine bakıp birebirmi taktın
quote:
Orijinalden alıntı: tugra55
Kardeşim sen ram taktıksan sonramı bu kapatmmaya başladı. birde sen ram takarken özelliklerine bakıp birebirmi taktın
Evet birebir sadece aynı model marka değil.Ram'i alırken taktım zaten baştan beri var
sonradan taktıgın ram pcnin üstünde dursun içinde geleni çıkar bir müddet kullan bakalım yine olacak mı
Merhaba,
Aniden kapanma probleminin ram ile alakası olduğunu düşünmüyoruz. Cihazının genel bakım ve temizliği yakın zamanda yapıldı mı ? Bataryadan çalışırken mi kapandı yoksa adaptör takılıyken mi kapandı ?
quote:
Orijinalden alıntı: RmaElektronik
Merhaba,
Aniden kapanma probleminin ram ile alakası olduğunu düşünmüyoruz. Cihazının genel bakım ve temizliği yakın zamanda yapıldı mı ? Bataryadan çalışırken mi kapandı yoksa adaptör takılıyken mi kapandı ?
Prize taklıydı.Hayır hiçbir temizleme işlemi yapmadım henüz 5 ay felan oldu alalı. Donanım sıcaklığında olsa mavi ekran vermesi gerekmez miydi yada bir hata?
Donanım sıcaklığından bir çok cihazda artık hata veya uyarı çıkmıyor. Özellikle orijinal kurulum olacak ve tüm eklentiler kurulacak ki uyarı veya hata versin. Youtube üzerinden 4-5 tane 1080p video açın ve bilgisayarınızın derecelendirmesini arka arkaya yenileyin. Bu işlemler sonunda cihazınız kapanacak mı veya sıcaktan aşırı derecede ısınacak mı bilgi verin.