Şimdi Ara

Laptop Çalışıyor elektirik geliyor fakat ekran gelmiyor bi yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop çalışıyor elektrik geliyor fakat ekran çalışmıyor siyah ekrandan başka birşey yok harici monitöre taktım orayada ekran gelmiyor bunun nedeni ne olabilir ? Bir yardımcı olur musunuz ?

• anakart arızalı dostum
  • Arkadaşın dediği gibi olabilir belki ama büyük ihtimalle ekran kartın yanmıştır. Ekranın pimleri çıkmış olsa başka monitöre görüntü gelirdi ama yine gelmediğine göre ekran kartın yanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkatar

Arkadaşın dediği gibi olabilir belki ama büyük ihtimalle ekran kartın yanmıştır. Ekranın pimleri çıkmış olsa başka monitöre görüntü gelirdi ama yine gelmediğine göre ekran kartın yanmıştır.

Peki ? ekran kartını değiştirebilir miyim ? bu mümkün müdür ?
  • Siyah ekranda maus goruntu olarak geliyormuydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmiyorum amaa yetkili servisi bir arayip sormanni oneriyorum garantisi varsa gonder yoksa eger degisip degismedigini ogrenmen lazim her leptopta degismiyor ekran karti.

• quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

Siyah ekranda maus goruntu olarak geliyormuydu?

Hayır hiç birşekilde bişey yok ekranda simsiyah ekran
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HNKaya1213 kullanıcısına yanıt
    Ben şöyle duzeltmiştim bi dene laptobu fiştrn çek pilini falan herşeyi çıkar başlat tuşuna 5 saniye bas pili tak fişe tak açmayı dene inş olur.

• HNKaya1213 kullanıcısına yanıt
    Harici ekrana bağlamayı denediniz mi? Ekran kartının sağlıklı olduğunu bilmemiz açısından bu gerekli.Birde açılışta bios ekranı filan görünüyor mu görünüyorsa bu ekran kartı sürücü kaynaklıda olabilir,ayrıca bir olasılık daha var güç seçeenklerinde sıkıntı olabilir otomatik ekran karartmaya gidebilir.Bunlar karşılaştığım olasılıklar,dediğimi bir yapın.
  • Ekran kartı problemi olduğunu zannetmiyorum ilk açılış ekranları işlemci üzerindeki kart ile çalışıyor.Bana göre bu sorun ya yazılımsal yada anakart problemi gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofrome

Ekran kartı problemi olduğunu zannetmiyorum ilk açılış ekranları işlemci üzerindeki kart ile çalışıyor.Bana göre bu sorun ya yazılımsal yada anakart problemi gibi geldi.

yalnız pc hakkında bilgimiz yok eski olabilir dahili kartın olduğu kesin değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.