Bildirim
Laptop'da sadece SSD kullanmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tek ssd heleki 256gb ise yetmez film music oyun vs derken dolacaktır.
laptopda nvm ssd takma yeri varsa ve laptopda hdd varsa hem hdd hemde ssd'yi birlikte kullanabilirsiniz. (büyük dosyaları hdd atarsınız hızlı çalışmasını istediniz dosyaları ssdye atarsınız)
nvm yeri yoksa 2.5inçlik ssd almanız gerekli
benzer durum bende'de olmuştu dvd kısmını söküp hdd/caddy taktım hem hdd hemde ssd kullanıyorum.
yok ben sadece ssd kullanmak istiyorum dersenız en az 500gb ssd gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 13 Ocak 2019; 11:48:18 > -
Teşekkürler bilgi için fazladan SSD ve HDD takmaya boş yer var (1 boş yer). Peki nerden bileceğim hangi SSD yi almalıyım.quote:
Orijinalden alıntı: crysef
Tek ssd heleki 256gb ise yetmez film music oyun vs derken dolacaktır.
laptopda nvm ssd takma yeri varsa ve laptopda hdd varsa hem hdd hemde ssd'yi birlikte kullanabilirsiniz. (büyük dosyaları hdd atarsınız hızlı çalışmasını istediniz dosyaları ssdye atarsınız)
nvm yeri yoksa 2.5inçlik ssd almanız gerekli
benzer durum bende'de olmuştu dvd kısmını söküp hdd/caddy taktım hem hdd hemde ssd kullanıyorum.
yok ben sadece ssd kullanmak istiyorum dersenız en az 500gb ssd gerekir.
256GB PCIe NVMe SSD (PCİ ex portuna takılı olması mı bu kadar hızlı yapıyor?)
Hızım nasıl?
Yani SSD dolmasa başka bir sorun yaşamazmıyım? tek ssd kullanmamın zararı var mı laptopa?
-
Niye zararı olsun hocam kullanabilirsiniz. -
Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Rektangular
Niye zararı olsun hocam kullanabilirsiniz. -
ben şuan sadece 250 ssd kullanıyorum hdd kenarda duruyor. yavaş yavaş ssd dolmaya başladı 1-2 ay içinde dvd yuvasını söküp hdd takıcam -
laptop muquote:
Orijinalden alıntı: bunxkaya
ben şuan sadece 250 ssd kullanıyorum hdd kenarda duruyor. yavaş yavaş ssd dolmaya başladı 1-2 ay içinde dvd yuvasını söküp hdd takıcam -
En iyi yöntem hdd+sdd. Eğer dvd yuvasu varsa onu söküp, hdd kızağı alıp bir de hdd ekleyebilirsiniz. Arkadaşların dediği gibi ortalama bir oyuncu iseniz bu size yetmeyecektir. Ayrıca Ssd'lerin bir ömrü var o ömrün sonuna doğru verimleri düşüyor. -
evet -
1 yıl gider mi bari :D bende boş slot var ama ne kadarlık bir hdd lazım acaba 2.5 inç miquote:
Orijinalden alıntı: Waffennord
En iyi yöntem hdd+sdd. Eğer dvd yuvasu varsa onu söküp, hdd kızağı alıp bir de hdd ekleyebilirsiniz. Arkadaşların dediği gibi ortalama bir oyuncu iseniz bu size yetmeyecektir. Ayrıca Ssd'lerin bir ömrü var o ömrün sonuna doğru verimleri düşüyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X