Bildirim
Laptop donma sorunu(Çözüldü)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
format işleminin hangi evresinde dondu daha açık bilgi verebilir misiniz.
ram değiştirmeniz gerekebilir -
Öncelikle ilgilendiğiniz için eyvallah.
Bilgisayar format evresinin, kurulum dil ayarlarını seçtikten sonra donuyor. Ayarları seçiyorum (dil ayarlarını) ileri diyorum kurulum başlıyor diyor ve ölyle kalıyor. Normal açmaya çalıştığımda pc yi belli bir süre sonra 5-10 dk gibi mavi ekran geliyor ve unmountable device mi boot mu öyle bişi yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumiyet -- 4 Mayıs 2013; 23:45:59 > -
hocam isterseniz birde Hdd söküpte kurulum yapın bakalım kurulum başlıyor yazısını geçicek mi eğer geçerseki sorun harddiskte ki öyle düşünüyorum ram olsaydı hata verirdi değilse de onuda denedikten sonra düşünelim :D -
Önyükleme başlatılıyor yazısını flan geçiyor xp de xp kurarken yani ama xp kurma seçenekleri onarma ekranı flan oraya gelmeden mavi ekran çıkıyor chkdsk flan yazıyor
ama ben önyüklemeli bir usb ilw dos modunda açtım chkdsk scanreg flan fdisk hiç birisi çalışmıyor bad command yazıyordu. -
KARDEŞLER LÜTFEN BU SORUNU ÇÖZMEM LAIZM. LAPTOP UN İÇİNİ AÇAMAM HEM ARKADAŞIMIN HEM DE GARANTİDE. -
kardeş sorun harddiskte labilir biostan harddiske bir bak -
BAKIYORUM KARDEŞ DÜZELECEK GIBI SAĞOLUN HEPINIZDE TESEKKURLER -
hdd yada ram arızası. açabilirseniz hdd tune ile tarama yaptırın madem garantili gönderirsiniz yaparlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X