İşlemci: AMD A6-3420M APU with Radeon(tm) HD Graphics 1.50 GHz Ram: 6 GB 64 Bit Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7400M Series / AMD Radeon HD 6520G 4.056 MB
Merhaba benim bilgisayarım özellikleri yukardaki gibi. Laptopumun modeli HP Pavilion G6. Sorunum: Bilgisayarda oyun oynarken ısınıyor ve ekran kapanıyor. Bigisayar çalışmaya devam ediyor. 1-2 dakika sonra kendini kitleyip kapatıyor. Güç düğmesine bastığımda bu hatayı veriyor: bi
Entere basıp geçiyorum. Bilgisayarda kulanıcı şifresini girdikten sonra kaldığım yerden devam edebiliyorum ama artık canımı sıkmaya başladı. Anlıyorum bilgisayarın zorlandığı oyunlarda kapanmasını. Ancak zorlanmayacağını bildiğim oyunlarda da yapıyor. 1 kez tamire gitti. Tekrar olmaya başladı. Artık gerçekten canımı sıkmaya başladı. Ne yaomam gerek. Bir bilgi verirseniz çok sevinirim..
HP marka bir laptop daha. İnanın bu "hp" nin ısınma sorunuyla ilgili başarısını anlamış değilim.
Firmanın ürettiği bütün laptoplarda ısınma sorunu olur mu yahu? (!)
Bataryayı söküp, dış taraftan fan kısmını kürdan yardımıyla temizleyin. İçerisinde tozlar birikip "yün" gibi toplanıp fanın yavaş dönmesine sebep oluyordur büyük ihtimalle, eğer sökebiliyorsanız da söküp öyle temizleyin.
Bu arada bu birikintiler çemberin iç kısmında bulunur, yani fanın uç kısımlarında.
Bu arada fana zarar vermemeye özen gösterin, fön kullanacağınız zaman, fanı tutarak dönmemesini sağlayın.