Şimdi Ara

Laptop ekran kartı dengesiz çalışma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bilgili kişilerin yardımı isteyeceğim bir sorunum var daha önce karşılaşmadım ve internette de sonuç bulamadım. Ekran kartım normal gözüküyor. Oyunlarda aldığım fps değerleri de fena değil ancak hızlı hareketlerde görüntü akıcı değil kare kare geliyor.En basiti lol oynarken oyun içi hızlı hareketlerde ani yön değişimleri ve oyun sonunda gelen bozgun yada zafer yazan bir yazı var. O yazı bile geriden gelirken takıla takıla geliyor.Daha net anlatmam gerekirse normalde örneğin 20 karede o yazı oluşuyorsa sanki bende 10 karesi silinmiş aradaki yerleri atlıyor gibi. Birkaç teknik servise götürdüm sonuç alamadım. Casper servisine vermeyeceğim çünkü sorunu halledemeyip üstüne ram taktık lehim yaptık diyerek para isteyecekler.
    Sistem
    i7
    8 gb ram
    Nvidia GT840M
    win10
    (yazım hataları için kusura bakmayın F klavye denk geldi bu kadar yazabildim.)

• Takilmalarda hdd ve işlemci kullanımı nasıl ? Oyun zorunlu degilse sisteminizde bir sorun var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam oyun sırasında işlemci kullanımı %50 lerde HDD kullanımım yer yer 80 leri görsede normalde çok düşük. Gpu kullanımı %100 oluyor genelde. 100 olmasada yakın değerlerde seyrediyor. Oyun sağlam sıkıntı sistemimde ama hangi parça sıkıntılı onu bulamadık.Ekran kartı normal gibi çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Isınma Problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.