Bildirim
Laptop Ekran sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Datron/Casper TW8 standart grafik çipi problemi. Çip patlamis degismesi gerekiyor. Quantanin urettigi anakartlarda cip degisimi saglikli olmuyor. Size tavsiyem yeni bir laptop bakiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sarıaslan
Datron/Casper TW8 standart grafik çipi problemi. Çip patlamis degismesi gerekiyor. Quantanin urettigi anakartlarda cip degisimi saglikli olmuyor. Size tavsiyem yeni bir laptop bakiniz.
teşekür ederim ama bazen görüntü geliyor düzgünce bazen cizgili bazende bu şekilde geliyor chipset değişiklik yaparmı bu şekilde? -
ölmüş bu bilgisayar yeni bilgisayar yolu gözüktü size. tamiri yapılsa bile artık dikiş tutmaz bu bilgisayar. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozkanxxx
ölmüş bu bilgisayar yeni bilgisayar yolu gözüktü size. tamiri yapılsa bile artık dikiş tutmaz bu bilgisayar.
anakart değiştiremyi planlıyorm aslında? 250 260larda flan anakart 0 -
üstüne gitme gardaş ve sana tavsiyem CASPER alma -
merhaba..bendede asus laptop var..ekran bazen ilk açılmada siyahlaşıyor,fare aktif ama ekrana görüntü gelmiyor..neden olabilir acaba. -
Neden casper almasın Casper parana göre notebook üretiyor. Anakartı asustan işlemciyi intelden kasayı başka yerden alıyor. Bana mantıklı açıklama yap haklısın deyim.
Konu hakkındada eğer anakartınız yeşil ise hiç değişime gitmeyin tavsiye etmem yeşil anakartlar lehimi yiyince kendinden geçer. -
Bilgisayarın hızından kaynaklanan bişey sorun olarak görmemek lazım. İşletim sistemi bazı dosyaları cache bellekte bırakır taa ki siz bilgisayarın fişini çekene kadar cache bellek sıfırlanınca bilgisayarın açılışı yavaşlar buda sorun değildir. -
quote:
Orijinalden alıntı: mckrhn
Bilgisayarın hızından kaynaklanan bişey sorun olarak görmemek lazım. İşletim sistemi bazı dosyaları cache bellekte bırakır taa ki siz bilgisayarın fişini çekene kadar cache bellek sıfırlanınca bilgisayarın açılışı yavaşlar buda sorun değildir.
teşekkür ederim.içimi rahatlattınız. -
Bu arada bilgisayar gariptir ablam bi açtı 2 ay filan oldu düzeldi ve hiç sorun çıkartmadan devam ediyor şuanda
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hogwarts legacy açılmıyor
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- machine check exception
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- sink to receive asynchronous nedir
- ekran kaydı alma
- iso dosyası nedir
- internetim çok yavaş
- secure boot nasıl açılır
- udf indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X