Şimdi Ara

Laptop ekranına yumruk attım ... Tamir ettirsem format atarlar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cok sınırlendım ve laptopuma yumruk attım :( ekranı sanırım ıcden çatladı , yaptırdıgım zaman pc ye format atmazlar degılmı ıcınde sılınmemesı gereken dosyalarım var, lütfen aydınlatın
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Neden format atsınlar ki sorun sadece ekrandaysa ekranı yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 7 Ekim 2012; 18:08:57 >
  • Ya sorun sadece ekranda ıcınde çatlaklar var ekranı yaptıktan sonra format atmazlar degilmı eger ıhtıyac duyullursa pekı ıcınden sılınmemesı gereken dosyalarımı saklıyabılırlermı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666BJK

Ya sorun sadece ekranda ıcınde çatlaklar var ekranı yaptıktan sonra format atmazlar degilmı eger ıhtıyac duyullursa pekı ıcınden sılınmemesı gereken dosyalarımı saklıyabılırlermı

İçinde önemli dosyalarım var format atmayın dersin olur biter.
  • sen cok korkuyorsan hard diski sok :)))
  • Format ile işleri yoksa format atmazlar.
  • Bir ihtimal recovery yapabilirler teknik servisler.Not düşüp içerisinde önemli bilgilerim var demen en garanti çözüm olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666BJK

Arkadaslar cok sınırlendım ve laptopuma yumruk attım :( ekranı sanırım ıcden çatladı , yaptırdıgım zaman pc ye format atmazlar degılmı ıcınde sılınmemesı gereken dosyalarım var, lütfen aydınlatın

Eğer Yetkili Servisinden Destek Alıcaksanız Format atıyorlar.. Tavsiyem HDD External olarak bir pc bağlayıp bilgilerinizi alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

Bir ihtimal recovery yapabilirler teknik servisler.Not düşüp içerisinde önemli bilgilerim var demen en garanti çözüm olucak

bilgilerim var dese bile teknik servis garanti vermiyor yine formatlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurYenigun

quote:

Bir ihtimal recovery yapabilirler teknik servisler.Not düşüp içerisinde önemli bilgilerim var demen en garanti çözüm olucak

Cd den çalışan bir xp sorunu çözecektir bu durumda en kolay çözüm bu gibi.Fakat ekran çalışmıyor harici bir ekran a görüntü aktarılabilerek bu işlem gerçekleştirile bilir
    Servis e gönderilcek ise hdd sökülmemesi gerek bence sorun cıkarmasınlar serviste.

• quote:

quote:

quote:

Cd den çalışan bir xp sorunu çözecektir bu durumda en kolay çözüm bu gibi.Fakat ekran çalışmıyor harici bir ekran a görüntü aktarılabilerek bu işlem gerçekleştirile bilir
    Servis e gönderilcek ise hdd sökülmemesi gerek bence sorun cıkarmasınlar serviste.

şuana kadar bir sorun yaşamadım :)

• Ya orada soyldıgım zaman atmazlar umarım cevaplar ıcın teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şuana kadar bir sorun yaşamadım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.