Şimdi Ara

laptop elektrik girişini pilden yapmak için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim LG bi laptopum var; uzun zamna boyunca hor bir şekilde kullandım; elektrik grişi L şeklinde olmadığı için düz yüzeylerde kullanmadığımdan dolayı ilkönce elektrik girişi bozuldu; onarttırdıktan sonra ise anakartının elektrik girişi yandı ama bilgisayar pil üzerinden çalışmaya dvm etti pili bitene kadar.

Benim sorum; bilgisyarıma pil girişinden elektrik sağlıyabileceğim bir bağlantıyı ankarada yapabilen varmıdır acaba? (artık ne kadar kurtarırsa modundayım zaten)

Eğer yok ise laptopun ekranını salvage edip normal bilgisayara takma gibi bir ekleme yapılabiliyormu?

Eğer bunların hiçbirini yapamıyosam bilgisayarın içindeki ati radeon 9800 ekran kartını, 2 X 1GB kingston Ram'i, 1.7 Centrino CPU yu ne kadara satışa koymam makul olur?

teşekkürler
    Onur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epinox -- 9 Mart 2007; 0:19:57 >

• yokmu yardım edebilecek kimse :( gitti gül gibi laptopum :(
  • plini başka bir ünitede voltaj degerlerine göre pili şarj edebilirsin ... aynı tekrar dolabilen piller gigi laptopunun pilini şarj aletine yatırıp şarj ediceksin
  • ama o zmn pil dolarken bilgisayarı kullanamıycam dimi?
  • benim esas aradığım pili ya üstündeyken şarjedebilecek yada pil girişine voltajı ayarlayp elektrk verebilecek bir icat :)

böyle bir alet hazır olma olsılığı çok az biliyorum ama ankarada bunu yapabilecek bir elektrikçi yada laptop hardwarelarında uzmanlaşmış bilgisayar mühendisi biliyomusunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.