Şimdi Ara

Laptop eskisi gibi çalışmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim laptop eskiden ac3,cod black ops 2,hitman absolution gibi oyunları gayet güzel çalıştırırdı.Ben birgün format atmaya götürdüm laptopu o gün bu gündür artik laptop ac1 gibi oyunlari bile çok kasarak çalıştırıyor.Fabrika ayarlarına döndüremiyorum birşeyler eksik sanki driver falan güncelledim bu işlerden de çok anlamam yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartının driveri yüklenmemiş onboard yada hd grapich kartı calısıyor olabilir
  • Virüs taraması yaptım,bütün çerçöpü sildim,en yeni driverları yükledim,ve hayır şuan intel devrede değil ekran kartı olarak ona da baktım ama ne yaparsam yapayım far cry 3 ü medium ayarlarda cillop gibi çalıştıran laptopum arkham asylum gibi cod mw2 gibi oblivion gibi daha eski oyunları bile en düşük çözünürlük ve en düşük grafik ayarlarında 5 fps ile oynatıyor.başka birşey var deliricem sanki birisi gelmiş laptopun içine sakız yapıştırmış gitmiş...bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler
  • formattan sonra oldu diyorsun. o zaman onceki windows surumunun aynisini en temiz surumunu tekrardan kurduracaksin. suruculeri de tek tek resmi sitesinden kuracaksin. eger format atan yer ticari olarak yapiyorsa muhtemelen kurcakanmis windows kuruyor ve suruculeride sikinti oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driver booster 2 yi yükle bütün driverlerı güncellendiğinden emin ol.Problem devam ediyorsa
    temiz bir format atmalısın.Hala devam ediyorsa donanımsaldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

formattan sonra oldu diyorsun. o zaman onceki windows surumunun aynisini en temiz surumunu tekrardan kurduracaksin. suruculeri de tek tek resmi sitesinden kuracaksin. eger format atan yer ticari olarak yapiyorsa muhtemelen kurcakanmis windows kuruyor ve suruculeride sikinti oluyor.

Ben sadece nvidia driverlarını yeniledim şimdi windows driverlarına da bakıcam teşekkürler sonucu yazarım
  • Problem cpu ile ile ilgiliyse ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.