Şimdi Ara

Laptop fan sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaşlar bende lenovo z510 var oyuna girince fan hızlanıyor tamam sorun yok fakat oyunu kapatınca fan yavaşlamıyor sürekli son hızdaa 1 saat bekle gine aynı yızda 35 derece bilgisayar fan hala hızlı çalışıyor .fakat geforce experience ye tıklayınca fan yavaşlıyor çok ilginç işte ben buna gerek kalmadan kendisi yavaşlasın istiyorum acaba geforce experienceyi devre dışı mı bıraksam bilgisi olan arkadaşlar neden laptobum oyundan çıktıktan sonra hiç fanı durmuyor normal kullanımda sıkıntı yok.sadece oyundan çıktıktan sonra hiç durmaması sorun

şimdiden teşekkürler.

• geforce ile driverı güncellemeyi denedin mi. Belki driver kayanklı bir problemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

geforce ile driverı güncellemeyi denedin mi. Belki driver kayanklı bir problemdir.

driver güncel zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELLOMAYFİREND -- 21 Haziran 2015; 18:38:32 >
  • GeForce Experience bence oldukça gereksiz.AMD'de de Gaming Evolved diye bişey var o daha gereksiz.
  • laptopu bence bi bilgisayarcıda veya kendin acıp kompresörle temizle onların bi spreyi var bendede aynı sorun vardı bide altına fan al oh mis
  • Kendim açarsam garanti gider daha 1 yıl garantisi var fanı biraz içe koymuşlar 2 vidayla çıkmıyor komple arka kapağı çıkarman gerekiyor .oyundan çıktıktan sonra fanı düşük devire alıyor öyle devam ediyor yani az üflüyor sizdede öylemi oyundan sonra düşük devirdemi yoksa tamamen duruyormu fan

bide lenovo servisi fan temizliği ve termal macun sürme işini bedava mı yapar ücret alır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELLOMAYFİREND -- 22 Haziran 2015; 9:40:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Cpu fan sorunu
    3 ay önce açıldı
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.