Şimdi Ara

Laptop görüntü gelmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün geceden beri bu sorunla uğraşıyorum.
    Kısaca bahsedeyim : LoL Oynuyordum oyunum bitti chrome tıkladım ve ekranım bu şekilde kaldı ve sonra kendi kendine kapandı pc yeniden başlattım ama görüntü gelmedi bütün ışıklar vs yanıyor fan çalışıyor ama görüntü gelmiyor.Şu anda pc açık bu yöntemle) getirdim ancak bir müddet sonra yine eski halini alıyor her seferinde bunu yapacak değilim heralde.Kısacası geçici yöntem bu ben kalıcı bir yöntem arıyorum Lütfen yardımcı olun..

Edit : Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti gibi birşeyde diyor bazen.

• Büyük ihtimalle ekran kartında sorun var. En yeni sürücüyü yükleyip deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9unkarekoku

Büyük ihtimalle ekran kartında sorun var. En yeni sürücüyü yükleyip deneyebilirsin.
    bi değişiklik yok ısınmadan kaynaklı birşey olabilir mi ? Macunları değiştirmeli miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myargic388

bi değişiklik yok ısınmadan kaynaklı birşey olabilir mi ? Macunları değiştirmeli miyim ?

Alıntıları Göster
    Isıyı kontrol etmek için HWmonitor indir test et. Eğer ısınıyorsa tabii ki macun değiştirmek fayda eder. Ama değilse en son çare bios güncellemesi ve bios sıfırlaması deneyebilirsin
  • Chipset arızası gibi duruyor daha çok bilgisayarin fan vs temizliğini yapın deneyin degisme olmazsa en yakın teknik servise başvurun chipset değişimi isteyin
  • quote:

Isıyı kontrol etmek için HWmonitor indir test et. Eğer ısınıyorsa tabii ki macun değiştirmek fayda eder. Ama değilse en son çare bios güncellemesi ve bios sıfırlaması deneyebilirsin

Hangi değerler tehlikelidir ? Birde bios olayini evde yapabilir miyim , zor mu , tehlikeli mi ? Bunlari cevaplar misiniz
  • quote:

quote:

Hangi değerler tehlikelidir ? Birde bios olayini evde yapabilir miyim , zor mu , tehlikeli mi ? Bunlari cevaplar misiniz

Isınan bir cihaz genelde boşta 60 derece ve üzeri gösterir. Bios evde güncellenebilir evet zor bişey değil, genelde sitesinden indirilir windows ortamında exe çalıştırılır ve gerisini kendisi halleder.

• quote:

quote:

quote:

Isınan bir cihaz genelde boşta 60 derece ve üzeri gösterir. Bios evde güncellenebilir evet zor bişey değil, genelde sitesinden indirilir windows ortamında exe çalıştırılır ve gerisini kendisi halleder.

Alıntıları Göster
    Ekran Kartı chipset arızası.. Ekran kartı chipset değişmen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Computer90

Ekran Kartı chipset arızası.. Ekran kartı chipset değişmen lazım

Simdi macun degistiriyorum umarim gerek kalmaz
  • Güncel
  • Macun ise yaramadi güncel
  • quote:

Bios ayarlarini nazil yapicam yardimci olur musunuz ?
  • quote:

quote:

Tam olarak marka ve model bilgisini paylaşırsanız yardımcı olabilirim.
  • quote:

quote:

quote:

Tam olarak marka ve model bilgisini paylaşırsanız yardımcı olabilirim.

Sony vaio vpceb3m1e Intel code i3 4gb RAM win7 64bit ati radeon hd5650 1 GB ekran karti yeterlimidir

• 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    Birşey bulabildiniz mi ?
  • quote:

Birşey bulabildiniz mi ?

Telefondan baktım biraz ama bulamadım. 1 saat sonra falan masaüstünde bakıcam. Link bu isterseniz sizde bakınhttp://www.sony.com.tr/support/tr/content/cnt-dwnl/VPCEB3M1E/list
  • 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    Buradan bende bulamadım daha doğrusu pek anlamıyorum ben bu bios işinden siz bi geçince bakarsanız memnun olurum
  • Ekranla anakart arasindaki flex kabloda sorun olabilir.
  • Güncel ekran karti driver indir dene istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: obito70

Güncel ekran karti driver indir dene istersen

denendi olmadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.