Şimdi Ara

Laptop görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı şuan o youtubedeki ısıtma taktiği ile açtım . Bilgisayar açılıyor fakat görüntü gelmiyor . Yorgana sarıyorum falan ısınıp kapanıyo . soğuyunca açılıyor . Ama sonra mavi ekran verip kapanıyor ve açılmıyor . ACİL YARDIM ! ! !
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• nolursunuz yardım yine kapanacak .
  • yalvarırım cevap lan . saatli bomba gibi kapancak birazdaN :(
  • Bilgisayarın eğer eski ise (2 seneden fazla) ve hiç bakım görmediyse, hiç içi temizlenmediyse, büyük ihtimal ısınma kaynaklıdır, açılıp temizlenmesi gerek. Mavi ekranda verdiği hatayı ve bilgisayarınızın özelliklerini belirtirseniz, daha çabuk cevap alabilirsiniz.

Ayrıca lüfen "★ KONU AÇMADAN ÖNCE OKUYUN ★ TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI ★ " kısmına bir göz atın, başlık şeklinizden dolayı uyarı alabilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • MAVİ Ekranı okumak için pc nin kapanmasını . sonrada 2 saat pc yi ısıtmam gerekir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklı_gözlük

Bilgisayarın eğer eski ise (2 seneden fazla) ve hiç bakım görmediyse, hiç içi temizlenmediyse, büyük ihtimal ısınma kaynaklıdır, açılıp temizlenmesi gerek. Mavi ekranda verdiği hatayı ve bilgisayarınızın özelliklerini belirtirseniz, daha çabuk cevap alabilirsiniz.

Ayrıca lüfen "★ KONU AÇMADAN ÖNCE OKUYUN ★ TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI ★ " kısmına bir göz atın, başlık şeklinizden dolayı uyarı alabilirsiniz.

Kolay gelsin.

.... crashed diyo işte sonra yeniden başlatıyo . ama yeniden başlatınca benim pc acılmıyo
  • Eğer bilgisayar ısınınca açılıyorsa, büyük ihtimal bir yerlerde bir kopma var, en iyisi bir bilgisyarcıya gösterin ya da güvendiğiniz bir elektronikçiye götürüp kontrol ettirin. Eğer sorunun olduğu şey, onarılabilecek türden birşeyse (lehimlerden birinde kopma, bağlantı kablolarından birinde sıkıntı), onartır kullanırsın, diğer türlü maliyeti artabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka bir psu ile dene psu ile anakart 2 sinden biri sıkıntılı.
  • Babam tamire goturdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.