Şimdi Ara

Laptop Harddisk değişimi (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Casper marka eski bir laptop kullanıyorum, daha öncede bir iki değişiklik yaptığım laptop ın harddiski arızalı olduğundan acil değiştirmem gerekiyor.
    Sistem ve harddisk özellikleri aşağıda yazdığım gibi. Şimdi kullandığım Harddiskin fotoğrafını da paylaşıyorum, bu harddiskin yerine daha yüksek kapasiteli
    hangi harddiski alırsam işimi görür?

Tavsiyelerinizi bekliyorum

İntel Pentium M processor 1.70GHz
    2.0GB RAM
    ATI MOBILITY RADEON 9600/9700 Series

Samsung MP0804H pata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens78 -- 30 Temmuz 2012; 11:16:48 >

• arkadaşım anakartının resmi sitesine bakıp karar vermen daha uygun düşer..kabaca söylemek gerekirsede o laptopa fazlaca bir harcama yapma..idare edecek düzede harcama yap..
  • bütçenin yettiğince ide bir laptop hdd satın al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens78

Casper marka eski bir laptop kullanıyorum, daha öncede bir iki değişiklik yaptığım laptop ın harddiski arızalı olduğundan acil değiştirmem gerekiyor.
    Sistem ve harddisk özellikleri aşağıda yazdığım gibi. Şimdi kullandığım Harddiskin fotoğrafını da paylaşıyorum, bu harddiskin yerine daha yüksek kapasiteli
    hangi harddiski alırsam işimi görür?

Nerede oturduğunu bilmiyorum eğer istanbulda isen ya mecidiyeköy veya kadıköydeki laptop tamircilerinde 2.el bir IDE harddisk alıp tak veya Internetten 2. el bul. yeni alsan hem bulması biraz zor hem de pahallı ayrıca o laptop için yeni harddisk almaya değmez.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/ETNBHDD05/Bilgi/
    http://www.sahibinden.com/bilgisayar-notebook-dizustu-donanim-harddisk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 31 Temmuz 2012; 12:36:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci değişimi yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.